Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

To nas čaka v drugi polovici tega meseca

Zadovoljna.si
13. 07. 2024 05.00
0

Bližamo se drugi polovici julija, zato smo se odločili, da pogledamo, kaj nam ta prinaša.

Oven (21. marec - 19. april)

Druga polovica julija ovnom prinaša novo energijo in motivacijo. Pripravljeni boste prevzeti nove izzive in se lotiti projektov, ki ste jih odlagali. Vaša odločnost bo navduševala tudi druge. Bodite odprti za nove priložnosti na delovnem mestu in v ljubezni.

To je najbolj romantično astrološko znamenje
Preberi še
To je najbolj romantično astrološko znamenje

Bik (20. april - 20. maj)

Biki bodo v tem obdobju občutili potrebo po stabilnosti in varnosti. Osredotočite se na finance in razmislite o dolgoročnih investicijah. V odnosih bosta ključna potrpežljivost in razumevanje. Vzemite si čas za sprostitev in uživanje v naravi.

Dvojčka (21. maj - 20. junij)

Dvojčki boste v drugi polovici julija polni ustvarjalne energije. To je odličen čas za izražanje idej in uresničevanje svojih sanj. Pričakujte več socialnih dogodkov in srečanj z novimi ljudmi. Poskrbite za svoje zdravje z redno vadbo in uravnoteženo prehrano.

Dvojčki boste v drugi polovici julija polni ustvarjalne energije.
Dvojčki boste v drugi polovici julija polni ustvarjalne energije.FOTO: Dreamstime

Rak (21. junij - 22. julij)

Raki se bodo osredotočili na osebne odnose in družino. Priložnosti za reševanje starih sporov in krepitev družinskih vezi bodo na voljo. V službi bo pomembno, da ohranite ravnovesje med delom in zasebnim življenjem. Posvetite se hobijem, ki vas osrečujejo.

Tu je prazna luna v raku, prihaja čas obnove in zdravljenja
Preberi še
Tu je prazna luna v raku, prihaja čas obnove in zdravljenja

Lev (23. julij - 22. avgust)

Levi bodo v tem obdobju občutili povečano samozavest in karizmo. To je odličen čas za napredovanje v karieri in prevzem vodilnih vlog. V ljubezni boste privlačni in očarljivi. Bodite pozorni na zdravje, še posebej na prehrano in telesno vadbo.

Devica (23. avgust - 22. september)

Device bodo v drugi polovici julija osredotočene na organizacijo in načrtovanje. Odlične ste v urejanju podrobnosti, zato izkoristite to sposobnost za izboljšanje svojih projektov. V odnosih bo ključna komunikacija. Posvetite se svojim čustvom in osebni rasti.

Tehtnica (23. september - 22. oktober)

Tehtnice bodo v tem obdobju iskale ravnovesje med delom in zasebnim življenjem. Osredotočite se na harmonijo v odnosih in bodite pripravljene na kompromise. 

3 astrološka znamenja, ki verjamejo v pravljice
Preberi še
3 astrološka znamenja, ki verjamejo v pravljice
3 znamenja, pred katerimi je zelo naporen teden
Preberi še
3 znamenja, pred katerimi je zelo naporen teden

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

Škorpijoni bodo v drugi polovici julija občutili močno željo po spremembah. Bodite pripravljeni na preobrazbo in sprejemanje novih izzivov. V ljubezni bodite odprti in iskreni. Posvetite se osebnemu razvoju in duhovnemu raziskovanju.

Strelec (22. november - 21. december)

Strelci bodo v tem obdobju polni optimizma in avanturističnega duha. To je odličen čas za potovanja in raziskovanje novih krajev. 

Kozorog (22. december - 19. januar)

Kozorogi se bodo osredotočili na kariero in doseganje ciljev. Trdo delo in vztrajnost se bosta obrestovala. V ljubezni bodite odprti za nova čustva in izkušnje. Poskrbite za ravnovesje med delom in prostim časom, da se izognete preobremenitvi.

Čarobne rožnate plaže, ki vam bodo vzele dih
Preberi še
Čarobne rožnate plaže, ki vam bodo vzele dih

Vodnar (20. januar - 18. februar)

Vodnarji bodo v drugi polovici julija polni novih idej in inovacij. To je odličen čas za izražanje kreativnosti, odprti pa bodite tudi v ljubezni.

Ribi (19. februar - 20. marec)

Čaka vas pester, a zabaven konec meseca. Dogajalo se bo veliko na vseh področjih vašega življenja, še posebej pa bo do izraza prišlo prijateljstvo, ki ga negujete že leta. Zdi se, da se vajin odnos stara kot dobro vino, a na vas je, da poskrbite, da bo tako tudi v prihodnje.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493