Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Ljubezenski horoskop za oktober 2024

Zadovoljna.si
30. 09. 2024 05.00
0

Oktober prinaša ogromen val ljubezenskih čustev, od globokih romantičnih trenutkov pa do iskrivih strasti. Tokrat bo vsak znak občutil ljubezen na svoj edinstveni način, zato le poglej, kaj prav tebi prinaša ta mesec na področju ljubezni.

Oven (21. marec – 19. april)

Tvoj oktober bo na ljubezenskem področju intenziven in strasten. Če si v razmerju, boš opazila, da tvoj partner hrepeni po več pozornosti in globljem stiku. Poglobi se v vajin odnos in prisluhni njegovim potrebam. Samske pa čakajo nepričakovane priložnosti in nove romantične iskrice. Ljubezen te bo našla takrat, ko jo boš najmanj pričakovala.

Ovni bodo v letu 2024 odprti za nove odnose
Preberi še
Ovni bodo v letu 2024 odprti za nove odnose

Bik (20. april – 20. maj)

Oktober bo zate mesec stabilnosti in nežnosti v ljubezni. Če si v zvezi, boš želela okrepiti vajino čustveno vez, bodisi z globokimi pogovori ali preživljanjem časa v naravi. Samske pa boste hrepenele po nekom, ki vam lahko ponudi varnost in zvestobo. Ne bo šlo za površne romance, ampak za iskanje nekoga, s katerim si lahko ustvarite trden temelj za prihodnost.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Tvoj oktober bo poln presenečenj in dinamike. V zvezi boš morda opazila potrebo po več spontanosti in lahkotnosti. Če si v razmerju, bosta s partnerjem našla nove načine, kako ohraniti zabavo in strast. Samske 'dvojčice' pa boste občutile val privlačnosti in karizmatičnosti in zdi se, da boste dobile več kot le eno samo ponudbo za zmenek ... 

Dvojčki bodo dobili več kot le eno ponudbo za zmenek ...
Dvojčki bodo dobili več kot le eno ponudbo za zmenek ...FOTO: Shutterstock

Rak (21. junij – 22. julij)

Za vas bo oktober čustveno globok in bogat mesec. V obstoječi zvezi boš hrepenela po več intimnosti in čustveni povezanosti s partnerjem. Lahko pričakuješ nekaj več nežnih trenutkov, ki bodo poglobili vajino ljubezen. Samske 'rakice' pa boste morda presenetile same sebe z močnejšo željo po ljubezenskem partnerju, ki bi vas znal razumeti in čustveno podpreti. Bodite odprte za ranljivost!

Rake čaka dinamično leto, polno sprememb
Preberi še
Rake čaka dinamično leto, polno sprememb

Lev (23. julij – 22. avgust)

Oktober ti prinaša nekaj razburljivih ljubezenskih priložnosti. Če si v razmerju, boš morda opazila, da partner išče več tvoje pozornosti, a tvoja naravna karizma bo ohranila stvari v ravnovesju. Čas je, da osvetliš vajin odnos s strastjo in romantiko. Samske 'levinje' pa boste očarale vsakogar, ki se bo znašel na vaši poti.

Devica (23. avgust – 22. september)

Oktober bo na ljubezenskem področju umirjen, a globok. Če si v zvezi, bosta s partnerjem našla nove načine, kako poskrbeti drug za drugega – morda z majhnimi pozornostmi, ki bodo poglobile vajino vez. Samske ''device' pa boste začutile željo po iskanju nečesa resnega in stabilnega. 

Novo leto devicam prinaša željo po osebnostnem razvoju
Preberi še
Novo leto devicam prinaša željo po osebnostnem razvoju

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Oktober je tvoj mesec in ljubezen bo zate na prvem mestu. V zvezi boš čutila željo po harmoniji in uravnoteženosti, kar bosta s partnerjem lažje dosegla, če bosta delala na komunikaciji. Romantične geste bodo zate ta mesec ključne, zato ne varčuj z njimi! Samske 'tehtnice' boste v oktobru neustavljivo privlačne, kar vam bo brez dvoma koristilo tudi na ljubezenskem področju.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Za škorpijonke bo oktober mesec strasti in intenzivnosti. V obstoječi zvezi boš želela raziskati globlje plati ljubezni in intime. Ne bo te strah iti v čustvene globine, saj veš, da bo to vajino zvezo samo še okrepilo. Samske škorpijonke pa boste privlačne kot magnet, vaš magnetizem pa bo pritegnil nekoga prav posebnega, ki bo želel odkriti vaše globine.

Za škorpijonke bo oktober mesec strasti in intenzivnosti.
Za škorpijonke bo oktober mesec strasti in intenzivnosti.FOTO: Shutterstock

Strelec (22. november – 21. december)

Tvoj oktober bo razigran in pustolovski tudi na področju ljubezni. Če si v zvezi, boš s partnerjem iskala nove načine za preživljanje časa, morda načrtovala kratko potovanje ali kaj adrenalinskega, kar bo še dodatno okrepilo vajino zvezo. Samske 'strelke' pa boste pritegnile nekoga, ki vas bo presenetil s svojo neustavljivo energijo in svobodnim duhom. 

Kozorog (22. december – 19. januar)

Oktober bo zate mesec stabilnosti in zvestobe v ljubezni. Če si v zvezi, boš želela delati na dolgoročnih ciljih s partnerjem, morda bosta razmišljala o skupnih projektih ali korakih za naprej. Samske 'kozoroginje' pa boste hrepenele po nekom, ki bi lahko postal vaš zanesljiv življenjski sopotnik. 

Kako ga osvojiti, če je po horoskopu kozorog?
Preberi še
Kako ga osvojiti, če je po horoskopu kozorog?

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Oktober bo zate na ljubezenskem področju poln presenečenj. Če si v razmerju, boš morda občutila potrebo po večji svobodi in spontanosti v zvezi, kar lahko vodi do zanimivih preobratov. Samske 'vodnarke' pa boste začutile, da je čas za nekaj povsem drugačnega – morda za neobičajnega partnerja, ki bo razumel tvojo unikatnost. Sledi svoji intuiciji!

To bo najsrečnejše astrološko znamenje letos
Preberi še
To bo najsrečnejše astrološko znamenje letos

Ribi (19. februar – 20. marec)

Oktober bo za tebe čustveno intenziven in poln globokih ljubezenskih trenutkov. Če si v zvezi, boš hrepenela po nežnosti in romantičnih gestah – s partnerjem bosta skupaj ustvarjala nove zares čarobne trenutke. Samske ribe pa boste v tem mesecu odprte za novo ljubezen, ki bo nežna, a hkrati čustveno globoka. Nekdo bo stopil na tvojo pot in te presenetil s svojo občutljivostjo in razumevanjem ...

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 590