Zadovoljna.si
Lunin mrk

Horoskop znamenja

To nam prinaša sredin lunin mrk

Špela Plemelj
17. 09. 2024 05.00
0

Pred nami je delni Lunin mrk v znamenju ribe, ki se bo dovršil 18. septembra 2024 na 25. stopinji, ko bo Luna zasedla svoje mesto v znamenju rib.

Mrki so zagotovo znanilci velikih in usodnih življenjskih premikov, s katerimi se soočamo v življenju. V enem letu smo običajno priča dvema obdobjema mrkov, ki se običajno držijo skupaj po 3 mesece. Eden od mrkov je zagotovo popoln, druga dva ali pa mogoče trije pa ne in so običajno med seboj povezani. V astrologiji pomeni, da tisto, kar se v določenem mrku začne ali zaključi, ima pol leta časa, da se realizira dokončno in se postavi pred obličje. To lahko traja povezano tudi več mrkov skupaj, saj so določne stvari izredno pomembne in zahtevajo svoj čas procesiranja in reševanja.

To so vsi mrki za leto 2024
Preberi še
To so vsi mrki za leto 2024

Lunin mrk, kot je ta pred nami, predstavlja vrhunec udejstvovanja in nam že lahko postavi določene rešitve in nas postavi v točno določen položaj ali vlogo in nas tudi bo. Seveda je zelo pomembno, da poznamo svojo natalno astrološko karto, kje imamo svoje osebne planete in kaj je tisto področje, ki je za nas najbolj pomembno. Znamenje, v katerem se vrši mrk, najbolj kaže na tiste, ki imajo svojo pomembno zgodbo v tem znamenju. Mrk je sprožilec in ne glavni faktor dogajanja za posameznika. Vsaj ena zgodba, na katero kaže vpliv mrka, se zagotovo začne realizirati in sproži pomembne spremembe, ki nas vodijo in peljejo do usodnih oziroma pomembnih odločitev v vašem življenju. 

Pred nami je delni Lunin mrk v znamenju ribe, ki se bo dovršil 18. septembra 2024 .
Pred nami je delni Lunin mrk v znamenju ribe, ki se bo dovršil 18. septembra 2024 .FOTO: AP

Luna v znamenju rib in Sonce v znamenju device, vsak na svoji 25. stopinji, tokrat tvorita konstelacijo, ki se postavi na os Luninih vozlov ali zank v bližini, kar naznanja obdobje mrkov. Prvi od teh bo imel svoj epilog v ribah, kar bo najbolj zadelo prav predstavnike znamenja rib. Na nasprotni strani pa bodo svoj delež prevzeli tudi predstavniki znamenja device poleg tega pa še vse, ki majo svoje pomembne točke na 25. stopinji v katerem koli znamenju.

Formula, ki razkriva vaše osebno število za 2024
Preberi še
Formula, ki razkriva vaše osebno število za 2024
Slovenska rokometašica: 'Rada sem ženstvena'
Preberi še
Slovenska rokometašica: 'Rada sem ženstvena'

Obetajo se nam pravi preporodi, ki bodo zaznamovani tako s čistostjo in preprostostjo, kot tudi naivnostjo in zanemarjenostjo. Soočenje z lastno primarnostjo in čutenjem bo tisto, kar nas bo vodilo in nam odpiralo nova in prava vrata. S sprejetjem lastne ranljivosti in tudi svoje osebne vere ter integritete, bomo lahko sprejeli načine življenja in prepričanja drugih, ter jim dali svoje mesto. Tokrat bo to izjemno pomembno spoznanje, ki nas bo soočalo z lastno dvojnostjo in nečistostjo. Pomembno bo to priznanje lastne nepopolnosti in kaotičnosti oziroma ne-reda, ki ga živimo. To bo tista odskočna deska, zaradi česar bomo priznali enakost z vsemi in vsakomer. Prepoznanje notranje in hkrati univerzalne vere, ki je gonilo in smerokaz človeštva in z njim povezanega čutnega sočutja in z razumom povezanega razumevanja, iz katerega se rojeva nova civilizacija oziroma vsaj zametek novega načina sobivanja tako na osebni kot na globalni ravni. 

Vseeno bo potrebno pokazati veliko volje in moči, zaradi česar se bomo ubranili lažnim napadom ter invazijam novic, ki ne bodo tako nedolžne, kot se bo zdelo in kot nam jih bodo zunanji kanali prikazovali. Potreba po razumski ločitvi vseh posredovanih informacij ter notranjem impulzu, da se odločimo na podlagi svojih impulzov, kar bo za nas najboljše. Čaka nas borba za prepoznavanje najboljšega in najbolj kvalitetnega semena, ki nam bo koristilo še dolgo v prihajajočih mesecih in letih tudi zavoljo eliminacije večine, ki je v svojem bistvu gnila in nevredna.

Pred nami je delni Lunin mrk v znamenju ribe, ki se bo dovršil 18. septembra 2024 .
Pred nami je delni Lunin mrk v znamenju ribe, ki se bo dovršil 18. septembra 2024 .FOTO: AP
Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582