Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Marsove energije bodo poskrbele, da bo vroče in strastno

Špela Plemelj
24. 05. 2023 05.00
0

19. maja 2023 je Mars po dobrih dveh letih zopet vstopil v znamenje leva. V tem močnem, ognjenem znamenju bo Mars vse do 10. julija 2023, ko bo prestopil v zemeljsko znamenje device.

Mars je nazadnje pokazal podporo ognjenemu znamenju levu 21. junija 2021. Če pomislite, kaj energijsko dinamičnega ste doživljali v tistem času in kaj se je dogajalo v vaši okolici, bi si mogoče lahko priklicali idejo, kaj lahko pričakujete v tem mesecu dni. 

Mars kot vladar še enega ognjenega znamenja ovna se v znamenju leva počuti dobro. Veliko bolje bi se, če bi imel več svobode in moči odločanja. Kadar se pokaže velika samoiniciativnost in prosta pot, bodo Marsove energije, ki bodo uveljavljene v tem času, imele veliko prostora in priložnosti, da pokažejo svoje moči, sposobnosti, sijaj in talente. 

Tako na vas vpliva povečana energija Marsa
Preberi še
Tako na vas vpliva povečana energija Marsa

Če bodo okoliščine prave in bomo s podporo Marsove energije lahko izrazili pravo borbenost in uspeh, bo to res pomemben trenutek in z njim povezana zmaga. Ta močna potreba po dokazovanju in premagovanju vsega pa se lahko sprevrže v premočne napade, izbruhe jeze, ljubosumja in neprizanesljive poraze. 

Čas, ko je Mars prisoten na področjih, ki jih predstavlja znamenje leva, nam bo tokrat naklonil veliko dinamike in akcije, ki nam bo koristila pri premagovanju določenih ovir ali urejanju projektov, s katerimi se ukvarjamo. To bo tisti dodaten ogenj, pogon, volja in strast, ki nas bo gnala, da se ne ustavimo. S čimerkoli se že trenutno ukvarjate, se boste lahko uspešno in zelo bliskovito tudi spopadli in rešili. Le dokler imamo z napadalnim Marsom dober odnos, poln podpore in uspešnega sodelovanja, si lahko obetamo velike uspehe. 

Če se zgodi, da se te energije nakopičijo ali trčijo v neprimerne objekte, pa si lahko zadamo tudi veliko škode. Tokratni začetni dnevi nam bodo pokazali, kaj je tista napadalnost brez osnove in pravega povoda. Ko bomo spregledali ta dejstva, si bomo lahko postavili nove, bolj realne cilje. 

Mars je poleg znamenja ovna prav tako vladar znamenja vodnega škorpijona.
Mars je poleg znamenja ovna prav tako vladar znamenja vodnega škorpijona.FOTO: Shutterstock
Lev: značaj, ljubezen in kariera
Preberi še
Lev: značaj, ljubezen in kariera

Marsove energije v karizmatičnem levu pa bodo poskrbele, da bo vroče in strastno tudi v ljubezni. Šarmer, osvajalec, ljubimec in zvesti vitez bo v tem času lahko pokazal vse svoje sposobnosti, talente in tehnike, s katerimi zelo uspešno zmaguje, osvaja in zapeljuje. Energija strasti in divje ljubezni bo tokrat na veliki preizkušnji. Ali bodo v ospredju nepredvidljive avanture, ki bodo nosile značaj Pirove zmage, ali pa se bo to osvajanje le usedlo na plodna tla in s tem uspelo zgraditi trdne temelje? Želja po dokazovanju in zmagi bo prisotna v vseh ozirih.

Mars je poleg znamenja ovna prav tako vladar znamenja vodnega škorpijona. Tako bodo tudi predstavniki znamenja škorpijona v tem času imeli večjo potrebo po dokazovanju in igranju iger, v katerih lahko zmagajo.  Izrazili bodo svojo fizično in tudi psihično moč. Skozi aktivnosti, ki so jim blizu, lahko zelo zavzeto in z veliko gotovostjo dosežejo svoj cilj oziroma objekt, ki si ga želijo. To bo dober zgled za vse prisotne, da nikoli ne odnehamo. Pri doseganju svojih ciljev je pomembna tako strategija kot tudi želja. Strategije tokrat ne bodo prinašale velikih rezultatov, zato bo bolj pomembno, da se naučimo zaupati sebi in se zanesemo na svoj nagon po preživetju, ki nas bo usmerjal tja, kjer je pravo mesto za nas oziroma za vsakega posameznika posebej. Instinktivno in nepremišljeno odločanje nam bo tokrat prineslo večjo korist in priložnost za napredovanje. Pomembni bodo naš pogum, drznost in do določene mere tudi agresija.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561