Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

To julij prinaša posameznim znamenjem

Zadovoljna.si
04. 07. 2024 05.00
0

Pred nami je nov mesec in z njim nov mesečni horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven (21. marec19. april)

Ta mesec prinaša priložnosti za osebno rast in razvoj. Bodite pripravljeni sprejeti nove izzive in izkoristiti svojo energijo za dosego zastavljenih ciljev. Družinski odnosi bodo ključnega pomena, zato namenite čas svojim bližnjim in prisluhnite njihovim potrebam.

Bik (20. april20. maj)

Julij je vaš mesec za finančni uspeh. Pričakujte pozitivne spremembe na področju kariere in poslovanja. Vaša vztrajnost in trdo delo se bosta obrestovala. Pazite le, da ostanete prizemljeni in premišljeni pri svojih odločitvah.

Kaj nam tokrat prinaša retrogradni Saturn?
Preberi še
Kaj nam tokrat prinaša retrogradni Saturn?

Dvojčka (21. maj20. junij)

Ta mesec boste čutili potrebo po druženju in komunikaciji. Povežite se s starimi prijatelji ali spoznajte nove ljudi. Vaša ustvarjalnost bo na višku, zato je to idealen čas za nove projekte in hobije. Bodite pozorni na zdravje in si vzemite čas za sprostitev.

Rak (21. junij22. julij)

Julij vam prinaša priložnost za introspekcijo in osebni razvoj. Osredotočite se na svoje čustveno počutje in poiščite načine, kako se uravnotežiti. Družinski odnosi bodo v tem mesecu zelo pomembni, zato namenite čas svojim najbližjim in bodite prisotni v trenutku.

Lev (23. julij22. avgust)

Ta mesec vam prinaša priložnosti za napredovanje v karieri. Vaša samozavest in odločnost bosta ključnega pomena pri doseganju ciljev. Pazite le, da ne zanemarite osebnega življenja in si vzemite čas za sprostitev in zabavo.

Lev: Ta mesec vam prinaša priložnosti za napredovanje v karieri.
Lev: Ta mesec vam prinaša priložnosti za napredovanje v karieri. FOTO: Dreamstime

Devica (23. avgust22. september)

Julij vam prinaša priložnosti za učenje in rast. Razmislite o nadgradnji svojih veščin ali se vpišite na tečaj, ki vas zanima. Vaša analitičnost in pozornost do detajlov vam bosta pomagala pri reševanju težav in doseganju uspehov.

Tehtnica (23. september22. oktober)

Romantika bo v zraku za tehtnice ta mesec. Pričakujte nove ljubezenske priložnosti ali poglobitev obstoječih odnosov. Vaša očarljivost in šarm bosta privlačila ljudi, zato izkoristite ta čas za krepitev odnosov.

Škorpijon (23. oktober21. november)

Julij bo mesec introspekcije in osebne rasti. Bodite pripravljeni na soočanje z lastnimi strahovi in negotovostmi. To je priložnost za ozdravitev in preobrazbo. Vaša intuicija bo močna, zato ji zaupajte pri sprejemanju odločitev.

Psihoterapevtka razkriva, kako premagati strah in anksioznost
Preberi še
Psihoterapevtka razkriva, kako premagati strah in anksioznost
Ste v stiski? Poiskati pomoč je prvi korak
Preberi še
Ste v stiski? Poiskati pomoč je prvi korak

Strelec (22. november21. december)

Ta mesec vam prinaša priložnosti za pustolovščine in raziskovanje. Bodite odprti za nove izkušnje in priložnosti. Vaša radovednost in optimizem vam bosta pomagala pri premagovanju ovir in doseganju ciljev. Pazite le, da ne pretiravate in si vzamete čas tudi za počitek.

Kozorog (22. december19. januar)

Julij prinaša stabilnost in organizacijo v vaše življenje. Osredotočite se na postavljanje temeljev za prihodnost in določanje dolgoročnih ciljev. Vaša disciplina in vztrajnost vam bosta pomagali pri doseganju uspeha tako na osebnem kot na poklicnem področju.

3 znamenja, pred katerimi je odličen teden
Preberi še
3 znamenja, pred katerimi je odličen teden
Bela barva je pravi hit letošnjega poletja
Preberi še
Bela barva je pravi hit letošnjega poletja

Vodnar (20. januar18. februar)

Ta mesec boste čutili potrebo po družbenih aktivnostih in povezovanju z drugimi. Vključite se v skupinske projekte ali dogodke, kjer lahko izrazite svoje ideje in vizije. Vaša ustvarjalnost in inovativnost bosta cenjeni, zato se ne bojte pokazati svojih talentov.

Ribi (19. februar20. marec)

Pred vami je malce težji mesec, vendar ne obupajte. Soočenje z izzivi vam bo prineslo priložnosti za rast in učenje. Bodite potrpežljivi in zaupajte vase. Podpora prijateljev in družine vam bo v veliko pomoč, zato ne oklevajte in prosite za pomoč, ko jo potrebujete.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493