Zadovoljna.si
Polna luna

Horoskop znamenja

To nam prinaša ponedeljkova polna luna

N. Č.
17. 08. 2024 05.00
0

V ponedeljek, 19. avgusta 2024, ob 20.26 nas čaka polna luna v znamenju vodnarja.

Avgustovsko nebo bo razsvetlila polna luna v znamenju vodnarja, vrhunec pa bo dosegla 19. avgusta 2024 ob 20.26. To je naša zadnja polna luna pred začetkom sezone mrkov in morda bomo čutili, da intenzivnost narašča.

Sezona mrkov je vedno zelo transformativen čas in zdi se, da bo ta polna luna zasejala semena sprememb. Morda že čutimo vznemirjajočo energijo, ki teče, vendar zdi se, da vesolje še ni zares pripravljeno na omenjene spremembe.

To so vsi mrki za leto 2024
Preberi še
To so vsi mrki za leto 2024

Kaj želi ta polna luna od nas?

To je čas, da se prepustimo toku, namesto da poskušamo situacijo, v kateri smo se znašli, nadzorovati. Ta polna luna resnično želi, da se predamo toku dogajanja in se prepustimo ter zaupamo, da bo tisto, kar nam je namenjeno, prišlo, ko bomo na to pripravljeni.

Biti v tem skoraj pasivnemu stanju je lahko osvobajajoče, lahko pa aktivira tudi veliko strahu. Mnogi od nas tega preprosto nismo navajeni. Pogosto si želimo nadzorovati situacijo. Želimo si, da bi našli takojšnjo rešitev na probleme, s katerimi se srečujemo in želimo si, da bi imeli možnost načrtovati, kaj nas čaka v prihodnosti. Toda tokratna vodnarjeva polna luna tega ne ponuja.

Prihaja polna luna v vodnarju, z njo pa prihajajo tudi številne spremembe.
Prihaja polna luna v vodnarju, z njo pa prihajajo tudi številne spremembe.FOTO: Dreamstime

Uran se prebuja pod avgustovsko polno luno

Uran, naravni vladar vodnarja, je prav tako aktiven pod to polno luno, kar prispeva k negotovosti, ki jo morda čutimo. Ko je Uran aktiven skupaj z Luno, se lahko počutimo nerazumni, nerazpoloženi in kot da smo ujeti nepripravljeni.

To se bo zgodilo, ko se Mars in Uran srečata v biku
Preberi še
To se bo zgodilo, ko se Mars in Uran srečata v biku

Prisotnost Urana kaže tudi na nekakšno presenečenje ali nadomestno energijo, ki je morda še nismo videli. Stvari se lahko obrnejo v nepričakovano smer, lahko pa celo prejmemo kakšno informacijo, ki nas bo šokirala. Uran lahko sproži tudi tisto, kar je šibko, in nam razkrije, kaj v našem življenju ni več stabilno ali ne deluje.

Medtem ko se lahko vsa ta nestanovitna energija zdi soočljiva in vznemirjajoča, je tudi ta polna luna razsvetljujoča. Uran pretresa stvari v naših življenjih, da bi nas prebudil v novo resnico in sčasoma v novo svobodo. Uran nas želi prebuditi, da bi videli nekaj, česar prej nismo opazili. Poskusite to upoštevati pod polno luno v vodnarju. 

Pol to polno luno bo aktiven tudi Uran.
Pol to polno luno bo aktiven tudi Uran.FOTO: Shutterstock
Kaj nam prinaša konjunkcija Jupitra in Urana?
Preberi še
Kaj nam prinaša konjunkcija Jupitra in Urana?

Vesta, boginja ognjišča in ognja

Vesta, asteroid boginje ognjišča in ognja, je prav tako aktivna pod to polno luno in morda lahko njena prisotnost nekoliko ublaži vso to nestanovitno energijo Urana.

Ženska, ki je zares v ženski energiji, zna biti tudi kraljica
Preberi še
Ženska, ki je zares v ženski energiji, zna biti tudi kraljica

Vesta nas opominja, da se vrnemo v svoj notranji svet in poskrbimo za svoj ogenj. Opominja nas, da je dom tam, kjer je srce in kjer bomo našli svojo varnost in stabilnost skozi nestanovitnost te polne lune.

Pod to polno luno začnite z iskanjem notranjega miru.
Pod to polno luno začnite z iskanjem notranjega miru. FOTO: Shutterstock

Morda je to čas, da se vrnemo k svojim strastem, sledimo svojemu veselju in vadimo ljubezen do sebe tako, da služimo sami sebi. Kako lahko v sebi aktiviramo občutek miru in ljubezni? Kako lahko potem vzamemo ta občutek miru in ljubezni in mu dovolimo, da se prelije v našo okolico? 

Slovenska voditeljica zamenjala mestno življenje za mir na podeželju
Preberi še
Slovenska voditeljica zamenjala mestno življenje za mir na podeželju

Pod to polno luno začnite z iskanjem notranjega miru. Začnite tako, da storite vse, kar je v vaši moči, da se 'nahranite' in poskrbite, da vaš notranji ogenj gori.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 570