Zadovoljna.si
Škorpijon - horoskop

Horoskop znamenja

To sezona škorpijona prinaša vašemu astrološkemu znamenju

N. Č.
23. 10. 2024 05.00
0

Danes se začenja sezona škorpijona. Ta bo trajala vse do 21. novembra, s seboj pa tokrat prinaša transformativne in čustvene vibracije. Iskali boste globoke duhovne resnice, odpirali nove poti, mlaj, ki mu bomo priča 1. novembra, pa vam bo pomagal, da 'odvržete staro kožo in omogočite, da se razvije nova različica vas, ki se trenutno nahaja tik pod njo'.

Oven

Iskali boste odgovore in zagotovo jih boste našli. Dovolite si, da se poglobite vase, še posebej med 23. oktobrom in 3. novembrom, ko se vaš planet (Mars) 'spopade' s Plutonom, planetom transformacije. Napetost, ki jo čutite v tem času, vam bo dala namige o tem, kaj potrebujete za zdravljenje v svojem življenju. 

Superluna: kaj nam prinaša in na koga bo najbolj vplivala
Preberi še
Superluna: kaj nam prinaša in na koga bo najbolj vplivala

Bik

V prihajajoči sezoni škorpijona se boste osredotočili predvsem na odnose. Še posebej enega od njih bi lahko vzeli pod drobnogled okoli 28. oktobra, ko se Venera spopade s Saturnom. To bo čas, ko boste popolnoma iskreni, ko gre za vaše meje, pa tudi glede vaših pričakovanj za prihodnost. 

To je najbolj romantično astrološko znamenje
Preberi še
To je najbolj romantično astrološko znamenje

Ko bo prišel mlaj 1. novembra, se bo začelo oblikovati dolgoročno osebno razmerje ali poslovno partnerstvo. Toje fantastičen čas, da si določite namere glede tega, koga želite v svojem življenju in koga ne, pa naj gre za romantična ali poklicna razmerja, pa tudi za prijateljstva. 

3. november bo za vas pomemben dan, ko boste morda imeli nekaj resnih spoznanj o ravnotežju med osebnim življenjem in delom, še posebej, če delate od doma. Če opazite, da je treba nekaj spremeniti, vas bo Mars, ki bo vstopil v vaš domači sektor, morda spodbudil k ukrepanju. Ko pride polna luna 15. novembra, se lahko odločite, da boste odstranili kakršno koli navlako, da bi očistili energijo v svojem prostoru. Navsezadnje se ta polna luna dogaja v vašem znamenju in prinaša najboljšo priložnost v letu, da odstranite tisto, česar ne potrebujete več.

Bik: V prihajajoči sezoni škorpijona se boste osredotočili predvsem na odnose.
Bik: V prihajajoči sezoni škorpijona se boste osredotočili predvsem na odnose.FOTO: Dreamstime

Dvojčka

Življenje v službi je videti naporno, a tudi zelo produktivno, saj bo vaša obremenitev najverjetneje nekoliko težja od običajne. Od marca 2023 vam Saturn, planet samoobvladovanja, pomaga pri poglabljanju vaše predanosti vaši karieri. V zadnjih štirih mesecih, v času retrogradnega Saturna, ste bili povabljeni, da si ogledate svoje strategije za uspeh. In ko se planet z obroči prebuja iz svojega štirimesečnega spanca, je zelo verjetno, da boste vložili še več časa, truda in možganske moči, da vesolju pokažete, da mislite resno in iz česa ste. 

Tri astrološka znamenja, ki so najbolj iznajdljiva
Preberi še
Tri astrološka znamenja, ki so najbolj iznajdljiva

Rak

Raki obožujejo sezono škorpijona, saj je to čas v letu, v katerem jim vesolje naredi prostor za sprostitev, zabavo in uživanje v življenjskih užitkih. Čeprav boste kar precej zaposleni, boste še vedno imeli čas, da uživate v kakovostnem času s tistimi, ki jih imate radi. 

Slavna igralka spregovorila o hudi diagnozi v družini
Preberi še
Slavna igralka spregovorila o hudi diagnozi v družini

Lev

Sezona škorpijona vam bo dala vpogled v to, kako se boste preoblikovali ob prehodu iz leta 2024 v leto 2025. Veliko časa boste preživeli s tistimi, ki so vam blizu, spustili pa se boste tudi po poti spominov in občutili nostalgijo.

Če bo prišlo do nesoglasja, poiščite razloge za morebitne občutke jeze. Če jih resnično preučite, lahko spoznate, kako se spreminja vaš način uveljavljanja. Vaši najbližji odnosi se bodo še dodatno okrepili, ko bo Pluton vstopil v Vodnarja. 

Ne pozabite: Kar vidite v drugih – pa naj bo to pozitivno ali negativno – odraža nekaj o vaši osebnosti.

Lev: Ne pozabiti, da kar vidite v drugih – pa naj bo to pozitivno ali negativno – odraža nekaj o vaši osebnosti.
Lev: Ne pozabiti, da kar vidite v drugih – pa naj bo to pozitivno ali negativno – odraža nekaj o vaši osebnosti.FOTO: Dreamstime

Devica

Osredotočeni boste na dokončanje raziskovalnega ali pisnega projekta. Okoli 30. oktobra boste uspeli uresničiti brilijantno idejo, ki se vam za zdaj morda zdi še preveč čudna ali nenavadna. Sreča na področju kariere vam torej v prihajajočem mesecu ne uide, napredek pa se vam obeta tudi na področju partnerstva in prijateljstva.

Novo leto devicam prinaša željo po osebnostnem razvoju
Preberi še
Novo leto devicam prinaša željo po osebnostnem razvoju

Tehtnica

Sezona, ki je pred vami, obljublja, da bo naporna. Toda namesto da bi se osredotočili na svoje osebno življenje, nebo usmerja vašo pozornost na vašo kariero in poudarja potrebo po ravnotežju in jasnih mejah. Približno 4. novembra boste morda morali delati nadure, in čeprav se nekatere zahteve šefov ali kolegov morda zdijo sprejemljive, vas lahko te pripeljejo do izgorelosti.

Škorpijon

Vesolje vam bo utrlo pot, da boste lahko počeli tisto, kar znate najbolje znate. Bodite pozorni na vse teme, sporočila ali dogodke, ki se odvijajo zdaj, saj bodo osvetlili, kaj je treba narediti v prihodnosti in na kaj se morate osredotočiti. 

To so tri astrološka znamenja, ki so najbolj pogumna
Preberi še
To so tri astrološka znamenja, ki so najbolj pogumna

Strelec

Sezona škorpijona vam prinaša zabavo in prijetno vzdušje. Dva planeta (Sonce in Mars) se bosta združila, da bi podžgala vašo željo po počitku, sprostitvi in daljšem spanju. Zna se zgoditi, da se boste okoli 3. novembra znašli v kočljivi situaciji, ki vključuje denar, intimnost ali pomemben posel ali pogodbo. Mimogrede, to ni čas za tveganje – namesto tega je bolje, da v tem mesecu pristopite k stvarem previdno.

Saturn, ki se bo 15. novembra prebudil iz dolgega dremeža, bo morda ponovno spodbudil vašo željo, da bi resno razmišljali o iskanju partnerja, ki bo tako kot vi živel življenje zabavno, duhovno in optimistično. Morda boste to celo začeli čutiti že 4. novembra, pod Soncem in Saturnom, kar pomeni možnost dolgoročne povezave.

Strelec: Sezona škorpijona vam prinaša zabavo in prijetno vzdušje.
Strelec: Sezona škorpijona vam prinaša zabavo in prijetno vzdušje.FOTO: Dreamstime

Kozorog

Ta sezona Škorpijona obljublja, da bo ena vaših najmočnejših v zadnjem času! Če so se določeni osebni ali poklicni projekti zadnjih nekaj mesecev premikali počasi, bi se to lahko spremenilo, ko se vaš planet (Saturn) 15. novembra prebudi iz dolgega nebesnega spanca. Komunikacija bo postala vaša prioriteta, hkrati pa si boste vzeli tudi čas zase in za razvajanje. Za to bodo še posebej idealni dnevni med 3. in 9. novembrom. 

3 astrološka znamenja, ki najbolj skrbijo za osebno higieno
Preberi še
3 astrološka znamenja, ki najbolj skrbijo za osebno higieno

Vodnar

Za vas bo celotna sezona škorpijona obarvana z epskim vstopom Plutona – planeta preobrazbe – v vaše znamenje. Ta počasen, a globok vpliv vas bo prisilil, da naredite potrebne spremembe, da boste spet prišli v stik s svojo osebno močjo. Morda boste naredili pomembne spremembe v svojem življenju ter odstranili vse stare navade in vse ostalo, kar vam preprečuje, da bi sledili svojim najbolj resničnim sanjam in željam. Te spremembe so skorajda neizbežne, zato vam bo precej lažje, če jih boste čim prej sprejeli in se jim prepustili. Med 22. oktobrom in 4. novembrom boste morda deležni celo nekaj zunanjega pritiska. 

Astrološki dogodek, ki bo zaznamoval celotno človeštvo
Preberi še
Astrološki dogodek, ki bo zaznamoval celotno človeštvo

Ribi

Venera bo to sezono na vaši strani in vam pomagala vse do 10. novembra. Medtem ko boste okoli 28. oktobra morda naleteli na manjšo oviro, se boste 3. novembra veselili in slavili. Vse to je del velikega načrta, ki ga ima za vas Saturn. Njegov načrt vključuje ustvarjanje nečesa v vašem življenju, kar bo vzdržalo preizkus časa. Pritisk po uspehu, ki ga lahko občutite okoli 15. novembra, ko se Saturn prebudi iz retrogradnosti, je prav tako del tega načrta. Čas je, da zavihate rokave in nadaljujete z uresničevanjem svojih sanj.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 629