Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Ovni se bodo držali reka: 'Najprej počisti pred svojim pragom'

Špela Plemelj
08. 09. 2024 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Tokrat se boste še bolj striktno držali reka: Najprej počisti pred svojim pragom. Potreba, da uredite vse potrebno, da boste zadovoljni in potešeni v svojem bivalnem okolju, bo zelo izstopajoča. Kljub določenim nevšečnostim boste pripravili dober načrt.

Po uspešni karieri umrl v bolnišnici
Preberi še
Po uspešni karieri umrl v bolnišnici

Bik

Obveznosti si boste popolnoma priredili po svojih željah. To bo vaš največji motiv, da opravite z vsem, kar bo treba in kar si boste sami zadali. Velika nagrada in priložnost za napredovanje bo doletela tudi vas, čeprav boste morali še malce počakati.

Dvojčka

Prestop Merkurja v vam sorodno znamenje vam bo prinesel veliko občutka za pomembne stvari. Večino stvari boste hitro prepoznali in jim dali svoje mesto. V drugi polovici tedna pa vas čaka prav poseben podvig, ki vam bo prinesel veliko veselja.

Dolgo jo je skrival, zdaj pa končno predstavil javnosti
Preberi še
Dolgo jo je skrival, zdaj pa končno predstavil javnosti

Rak

Teden, ki je pred vami, vam prinaša nov zalet in dodatne energije. Začetek tedna bo za vas zelo spodbuden in sami boste čutili, da želite poleteti. Vseeno vas bo kmalu doletela streznitev, zaradi česar boste umirili svoj tempo in si dovolili zajeti sapo.

Lev

Pred vami je eden bolj intenzivnih in za vas tudi napornih tednov. V vas bo tendenca, da se zares izkažete, zaradi česar boste še bolj aktivni. To bo imelo velik vpliv na vaše počutje. Zaradi svojega prizadevanja po napredovanju boste bolj utrujeni.

Slavni igralec postal neprepoznaven
Preberi še
Slavni igralec postal neprepoznaven

Devica

Prestop Merkurja v vaše znamenje vam bo prinesel določeno jasnost in pomirjenost. Obdobje, ki je pred vami, vam bo prinašalo bolj domače in prijetne energije, zaradi česar bost sami zaznavali več praktičnosti. Teden bo minil brez večjih posebnosti.

Tehtnica

Tudi v tem tednu si boste znali ukrojiti svoj čas po svojih normativih. Okoliščine vas ne bodo motile in to bo tisto, zaradi česar si boste dovolili uživati v tem, kar boste počeli. Posebno konec tedna vas zna presenetiti, kar bo še dodatna zmaga za vas.

Tehtnice: Konec tedna vas zna presenetiti, kar bo še dodatna zmaga za vas.
Tehtnice: Konec tedna vas zna presenetiti, kar bo še dodatna zmaga za vas.FOTO: Shutterstock
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti
Preberi še
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti

Škorpijon

V vas bo vzklila zelo pomembna ideja ali pa boste dobili zelo pomembno informacijo, ki jo boste želeli prenesti na drugo raven. Tega se boste lotili zelo aktivno, kar se bo še posebno močno izkazalo v drugi polovici tedna. To vas bo močno radostilo.

Strelec

V naslednjih dneh boste svoj fokus posvečali samo nujnim stvarem in tokrat si ne boste postavljali prevelikih ciljev. Delovali boste bolj brezbrižno, kar bo sicer nagovorilo neko posebno osebo, najverjetneje ženskega spola, ki vam bo ponudila sodelovanje.

Kozorog

Pretekli dnevi so vam naložili kar nekaj dodatnega dela, kar vas je še dodatno obremenilo in vam naložilo še nekaj nezaželenih obveznosti. To je močno vplivalo na vas in sami si boste morali v naslednjih dneh vzeti nekaj več časa za potrebno regeneracijo.

Kozorogom vlada planet Saturn: to so zreli, odgovorni, dosledni in strogi ljudje
Preberi še
Kozorogom vlada planet Saturn: to so zreli, odgovorni, dosledni in strogi ljudje

Vodnar

Ne boste pretirano navdušeni nad vsem okoliškim dogajanjem. To boste v nekaj trenutkih tudi pokazali in izrazili. Žal boste naleteli na gluha ušesa, saj ne bo nikogar, ki bi vam podal odgovor ali kakršenkoli komentar. Teden bo nezahteven in nezanimiv.

Ribi

Zaradi milijon in ene informacije boste težko določili, kaj je tisto, kar je za vas najbolj pomembno. Vse to vas bo begalo in puščalo v zraku. Boste pa prejeli močno spodbudo in poziv, ki bo v vas pustil velik pečat in nov motiv za nadaljevanje.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577