Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Dnevni horoskop: konec retrogradnega Merkurja prinaša harmonijo

Zadovoljna.si
27. 08. 2024 05.00
0

Danes je poseben dan! Merkur se končno obrača direktno, kar pomeni, da se napetosti, zastoji in nesporazumi, ki so te morda spremljali v zadnjih tednih, začenjajo umikati. Dan bo obarvan s pozitivno energijo, ki ti bo dala priložnost, da obnoviš harmonijo v odnosih, se bolje osredotočiš na svoje cilje ter začneš sprejemati bolj jasne in premišljene odločitve.

Oven (21. marec - 19. april)

Danes boš občutila val energije, ki te bo spodbudil k dejanjem. Stare težave se bodo zdele lažje rešljive, komunikacija s sodelavci ali ljubljenimi pa bo postala bolj tekoča. Odlična priložnost je, da dokončaš projekte, ki so zaradi retrogradnega Merkurja zastali.

Raki bodo spremenili svoje načrte, ovni bodo iznajdljivi
Preberi še
Raki bodo spremenili svoje načrte, ovni bodo iznajdljivi
Ali veste, zakaj zvezdnice nosijo prevelike čevlje?
Preberi še
Ali veste, zakaj zvezdnice nosijo prevelike čevlje?

Bik (20. april - 20. maj)

Z Merkurjem, ki se obrača direktno, boš občutila olajšanje, predvsem na področju financ in osebnih vrednot. Dobre novice te lahko čakajo v zvezi s kakšno investicijo ali poslovno priložnostjo. Poslušaj svoj notranji glas, saj te bo danes vodil v pravo smer.

Dvojčka (21. maj - 20. junij)

Danes boš še posebej šarmantna in prepričljiva, kar lahko izkoristiš v svojo korist, bodisi na delu bodisi na področju ljubezni.

Rak (21. junij - 22. julij)

Današnji dan prinaša olajšanje, saj se napetosti, ki so se kopičile v zadnjih tednih, počasi razblinjajo. Zdaj je čas, da se osredotočiš na svoje čustveno počutje in se povežeš s tistimi, ki ti prinašajo radost in podporo. Notranji mir bo danes tvoj zvesti sopotnik.

Lev (23. julij - 22. avgust)

Če so bili tvoji načrti v zadnjem času blokirani ali zamaknjeni, se danes lahko premaknejo naprej. Pazi na nove priložnosti, ki se ti bodo odprle, predvsem na področju ustvarjalnosti in javnega nastopanja. Tvoj optimizem bo danes nalezljiv, kar bo pozitivno vplivalo tudi na okolico.

Lev: Tvoj optimizem bo danes nalezljiv, kar bo pozitivno vplivalo tudi na okolico.
Lev: Tvoj optimizem bo danes nalezljiv, kar bo pozitivno vplivalo tudi na okolico.FOTO: Dreamstime

Devica (23. avgust - 22. september)

Z Merkurjem, ki se obrača direktno, boš lažje organizirala svoje misli in opravila. Dnevi negotovosti in dvomov se zaključujejo, in sedaj lahko z zaupanjem stopiš naprej. Tvoja naravna sposobnost analize bo danes še posebej ostra, kar ti bo pomagalo pri sprejemanju pametnih odločitev.

Horoskop: Čaka nas pretresljiv zadnji teden avgusta
Preberi še
Horoskop: Čaka nas pretresljiv zadnji teden avgusta
To se zgodi, če si lase umijemo zgolj enkrat na mesec
Preberi še
To se zgodi, če si lase umijemo zgolj enkrat na mesec

Tehtnica (23. september - 22. oktober)

Danes boš občutila novo ravnovesje v svojem življenju. Retrogradni Merkur je morda prinesel nekaj zmede v tvoje odnose, toda zdaj lahko pričakuješ boljšo komunikacijo in harmonijo. Dan je primeren za sklepanje novih dogovorov ali za razjasnitev starih nesporazumov.

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

Danes te čaka val jasnosti in odločnosti. Če si bila v zadnjem času v dvomih glede pomembnih odločitev, bo današnji dan prinesel jasne odgovore. Z Merkurjem, ki se obrača direktno, boš bolje razumela svoje notranje želje in potrebe.

Strelec (22. november - 21. december)

Obračanje Merkurja direktno ti prinaša priložnost, da se ponovno povežeš s svojimi dolgoročnimi cilji. Morda boš ravno danes prejela navdih ali idejo, ki ti bo pomagala narediti pomemben korak naprej. Tvoja optimistična narava bo danes na vrhuncu, kar bo privabilo prave ljudi v tvoje življenje.

Kozorog (22. december - 19. januar)

Danes boš občutila olajšanje, predvsem na področju kariere in poklicnih ambicij. Zastoji in nesporazumi, ki so te morda ovirali, bodo popustili, kar ti bo omogočilo, da se osredotočiš na svoje cilje in jih začneš uresničevati s svežo energijo in odločnostjo.

Kljub krinki so jo prepoznali prav vsi
Preberi še
Kljub krinki so jo prepoznali prav vsi
Kdo je Gracie Abrams, novo skrivnostno dekle Paula Mescala?
Preberi še
Kdo je Gracie Abrams, novo skrivnostno dekle Paula Mescala?

Vodnar (20. januar - 18. februar)

Z Merkurjem, ki se obrača direktno, boš lahko lažje izražala svoje ideje in se povezala z ljudmi, ki delijo tvoje vizije. Danes boš še posebej ustvarjalma in iznajdljiva, kar ti bo omogočilo, da najdeš rešitve za vse izzive, s katerimi se srečuješ.

Ribi (19. februar - 20. marec)

Danes boš občutila globoko duševno olajšanje. Če si v zadnjem času dvomila o svojih intuicijah ali se počutila zmedeno, bo današnji dan prinesel jasnost. Merkurjeva direktna pot ti bo omogočila, da se povežeš s svojo notranjo modrostjo in jo uporabiš v vsakdanjem življenju.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 570