Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Ribi: 'Svoji boljši polovici povej, da ga imaš rada'

Zadovoljna.si
29. 09. 2024 05.00
0

Danes je dan, da si privoščiš počitek in zaslužen odmor.

Oven (21. marec – 19. april)

Tvoja energija običajno ne pozna meja, a danes te vesolje nagovarja k upočasnitvi tempa. Namesto nenehne akcije si vzemi čas zase. Tvoje telo ti bo hvaležno za ta oddih.

Našli smo nadomestek za klasično črno obleko
Preberi še
Našli smo nadomestek za klasično črno obleko

Bik (20. april – 20. maj)

Današnji dan bo izredno sproščujoč in romantičen. Lahko rečemo celo, da bo popoln. Prepusti se toku dogajanja in uživaj v majhnih stvareh, kot je romantičen sprehod ob obali ali jutranja kavica z ljubljeno osebo.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Običajno si v nenehnem pogonu, a danes si vzemi premor od vseh obveznosti. Namesto klepeta s prijatelji ali nenehnega skakanja z ene stvari na drugo si privošči mentalni počitek. Knjiga, ki te že dolgo čaka, bo tvoj najboljši sopotnik. 

Zdi se, da veselje po ločitvi ni dolgo trajalo
Preberi še
Zdi se, da veselje po ločitvi ni dolgo trajalo

Rak (21. junij – 22. julij)

Danes si zaslužiš popolno razvajanje doma. Zjutraj si pripravi okusen zajtrk v postelji in preživi dopoldne v pižami. Zvečer si pripravi domač spa večer – obrazne maske, masaža stopal in skrb zase bodo v ospredju. 

Slovenska pevka pristala v bolnišnici
Preberi še
Slovenska pevka pristala v bolnišnici

Lev (23. julij – 22. avgust)

Čeprav si navajena biti v središču pozornosti, te bo danes pritegnila ideja o tem, da se malce umakneš od sveta. Privošči si dan brez obveznosti in socialnih dogodkov. Izklopi telefon in se posveti sebi.

Devica (23. avgust – 22. september)

Čeprav čutiš, da telo potrebuje počitek, se svoji potrebi, da vse urediš čim prej, ne boš uspela upreti. Kljub temu da je nedelja, boš 'leteča', zagnana in organizirana. 

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Danes si zaslužiš prav posebno razvajanje, saj se že ves teden prilagajaš drugim. Postavi se na prvo mesto in počni samo tisto, kar si sama zares želiš.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Danes ti bo ustrezalo, da se nekoliko umakneš od vsega in se poglobiš vase. Privošči si trenutek samote, kjer lahko razmisliš o svojih občutkih in željah. 

Strelec (22. november – 21. december)

Tvoje srce vedno hrepeni po dogodivščinah, zato bo ta dan zate vse prej kot miren. Imaš veliko prijateljev/prijateljic, ki te že dolgo niso videli in te že močno pogrešajo. Ta dan nameni njim, zagotovo se boste imeli odlično!

Smrt mame je zaznamovala njeno življenje
Preberi še
Smrt mame je zaznamovala njeno življenje

Kozorog (22. december – 19. januar)

Danes se ti ne mudi nikamor in to je povsem v redu. Dovoli si, da odložiš delo in ambicije za en dan. Napolni si energijo z dolgim spancem in lenim popoldnevom ob najljubši knjigi ali seriji. 

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Danes je tvoj dan za sanjarjenje. Dopusti si, da za trenutek odplavaš iz realnosti in si vzameš čas za duhovno ali intelektualno razvajanje.

Bil je velika zvezda v 90. letih, zdaj je neprepoznaven
Preberi še
Bil je velika zvezda v 90. letih, zdaj je neprepoznaven

Ribi (19. februar – 20. marec)

Tudi tebe čaka romantičen dan, ki bo kot iz sanj. Posveti se svoji 'boljši' polovici in mu povej, da ga imaš rada. Vse samske ribe pa si vzemite čas zase in razmislite o tem, katere lastnosti sploh iščete pri bodočem partnerju. 

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 590