Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Dnevni horoskop: nov dan, nov mesec, novi začetki

Zadovoljna.si
03. 09. 2024 05.00
0

Pred nami je nov dan in z njim tudi nov dnevni horoskop! Preverite, kaj vam prinaša!

Oven (21. marec–19. april)

Danes je odličen dan za nove začetke in osebni razvoj. Energija začetka meseca te spodbuja, da se lotiš projekta, ki si ga že dolgo odlašala. Posveti se svojim ciljem in bodi drzna – uspeh ti je na dosegu roke!

Pestro življenje Schumacherjeve bivše po njunem razhodu
Preberi še
Pestro življenje Schumacherjeve bivše po njunem razhodu

Bik (20. april–20. maj)

Čas je, da prevetriš svojo rutino in uvedeš nekaj svežine v svoje življenje. Razmisli o spremembi prehrane ali vpeljavi novih navad, ki ti bodo prinesle več energije. 

Dvojčka (21. maj–20. junij)

Danes ti zvezde svetujejo, da začneš z nečim novim. Morda je pravi čas za učenje novega jezika ali novi hobi, ki te bo navdušil. 

Pri 21 letih je že drugič noseča
Preberi še
Pri 21 letih je že drugič noseča

Rak (21. junij–22. julij)

Danes se posveti novim finančnim priložnostim. To je pravi trenutek za načrtovanje proračuna ali razmislek o investicijah, ki bi ti dolgoročno prinesle stabilnost. Čas je, da opustiš stare finančne skrbi in se premakneš naprej.

Lev (23. julij–22. avgust)

Danes boš v središču pozornosti in to lahko izkoristiš v svojo korist. Morda je čas, da se postaviš zase in izraziš svoje ideje na delu ali v osebnem življenju. Novi začetki so na obzorju, le pogumno stopi v ospredje!

Bivša izvedela za njegovo novo dekle, zdaj mu grozi s tožbo
Preberi še
Bivša izvedela za njegovo novo dekle, zdaj mu grozi s tožbo

Devica (23. avgust–22. september)

Duhovni in osebni razvoj bosta danes na prvem mestu. To je idealen dan za meditacijo, jogo in refleksijo o svojih ciljih. Ne boj se opustiti tistega, kar ti več ne služi, in začeti znova z jasnejšo vizijo.

Tehtnica (23. september–22. oktober)

Družabne vezi in prijateljstva bodo danes v ospredju. Morda boš spoznala nove ljudi ali okrepila vezi z obstoječimi prijatelji. Odpri se novim priložnostim za druženje, saj te lahko popeljejo na nova, razburljiva pota.

Škorpijon (23. oktober–21. november)

Danes si na pragu novih začetkov na poklicnem področju. Morda te čaka napredovanje, nova služba ali projekt, ki te bo navdušil. Vzemi si čas za razmislek o svojih kariernih ciljih in se pogumno odpravi na novo pot.

Škorpijon: Danes si na pragu novih začetkov na poklicnem področju.
Škorpijon: Danes si na pragu novih začetkov na poklicnem področju. FOTO: iStock

Strelec (22.november–21. december)

Pustolovščina kliče! Čas je, da začneš načrtovati novo potovanje ali se podaš v raziskovanje nečesa novega, bodisi v tujini bodisi doma. Odpri svoje srce in misli za nove izkušnje, saj te bodo navdihnile in ti dale novo perspektivo.

Kozorog (22. december–19. januar)

Danes te zvezde spodbujajo, da se soočiš s svojimi strahovi in se premakneš naprej. Morda je čas za razreševanje osebnih ali finančnih zadev, ki te že dolgo bremenijo. Novi začetki so pred vrati, le naredi prvi korak.

Vodnar (20. januar–18. februar)

Odnosi so danes v središču tvoje pozornosti. To je pravi čas, da vstopiš v nove partnerske odnose ali okrepiš obstoječe. Sodelovanje in odprtost bosta ključna – spremembe, ki jih uvedeš danes, bodo dolgoročne.

Nosila je obleko, ki je bila ustvarjena, preden se je rodila
Preberi še
Nosila je obleko, ki je bila ustvarjena, preden se je rodila
Dogodek je spremenila v lastno modno revijo
Preberi še
Dogodek je spremenila v lastno modno revijo

Ribi (19. februar–20. marec)

Z novim tednom si dobila nov zagon, ta pozitivna energija pa te bo spremljala skozi celoten mesec. Nikar ne obupaj, pred tabo so uspehi, ki si jih danes ne moreš niti predstavljati!

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582