Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Dnevni horoskop: to nam prinaša konec meseca

Zadovoljna.si
30. 08. 2024 05.00
0

Konec avgusta in bližanje jeseni res prinašata energijo zaključkov, a hkrati tudi pripravo na nove začetke. Konec poletja je obdobje, ko se narava umirja in enako velja tudi za nas. Zdaj je čas, da zaključimo vse, kar nas je vleklo nazaj, in se pripravimo na svežino, ki jo prinaša jesen.

Oven (21. 3.20. 4.)

Danes boste občutili potrebo po refleksiji in pregledu dosežkov zadnjih mesecev. Morda boste ugotovili, da je čas za zaključek določenih projektov ali odnosov, ki vas ne osrečujejo več. Pripravljeni ste na novo poglavje, zato poslušajte svojo intuicijo.

Trendi torbe, ki jih bomo nosile prihajajočo jesen
Preberi še
Trendi torbe, ki jih bomo nosile prihajajočo jesen
Meghan Markle zaradi kritik v solzah
Preberi še
Meghan Markle zaradi kritik v solzah

Bik (21. 4.–20. 5.)

Čeprav ste znani po svoji trmasti in vztrajni naravi, bo danes dan za sprostitev nadzora. Nekateri zaključki se bodo zgodili naravno, brez vaše intervencije. Zaupajte, da vse teče v pravo smer, in si dovolite malce več sproščenosti.

Dvojčka (21. 5.–20. 6.)

Vaša radovednost vas bo vodila k raziskovanju novih možnosti. Čeprav se mesec končuje, to še ne pomeni, da se vaše možnosti zapirajo. Nasprotno, odpirajo se nova vrata. Bodite pripravljeni na presenečenja, ki jih prinaša prihodnost.

Čaka nas tragedija, ki bo imela usodne posledice
Preberi še
Čaka nas tragedija, ki bo imela usodne posledice

Rak (21. 6.–22. 7.)

Danes boste občutili potrebo po zapiranju določenih čustvenih poglavij. Morda boste želeli končati konflikte in poiskati mir v odnosih, ki so bili v zadnjem času napeti. Danes je čas za spravo in notranji mir.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ta dan je odličen za pregled vaših ciljev in dosežkov. Vse, kar ste si zadali, se morda ni izpolnilo, a to še ni razlog za obup. Sprejmite zaključke kot del procesa in se pripravite na nove začetke z več modrosti in izkušnjami.

Kdaj je najboljši čas za pitje kave? Izognite se negativnim učinkom
Preberi še
Kdaj je najboljši čas za pitje kave? Izognite se negativnim učinkom

Devica (23. 8.–22. 9.)

Konec avgusta vam prinaša priložnost, da zaključite naloge, s katerimi ste odlašali. Bodite pozorni na podrobnosti in se pripravite na bolj sproščen september.

Tehtnica (23. 9.–23. 10.)

Danes je dan za razmislek o ravnovesju v vašem življenju. Ali je morda čas, da zaključite nekaj, kar vam jemlje preveč energije? 

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Čas je, da se soočite z resnicami, ki ste jih dolgo potiskali v ozadje. Konec meseca bo prinesel jasnost, a hkrati zahteval, da se poslovite od nekaterih starih vzorcev in strahov. Pripravljeni ste na preobrazbo.

Škorpijon: Pripravljeni ste na preobrazbo.
Škorpijon: Pripravljeni ste na preobrazbo.FOTO: Shutterstock

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Vaša energija bo danes usmerjena k zaključevanju starih obveznosti. Morda boste občutili potrebo po čiščenju – tako fizičnem kot čustvenem. To vam bo omogočilo, da v jesen vstopite lažji in bolj pripravljeni na nove izzive.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Vaša ambicioznost vas danes morda vodi k pregledu vaših dolgoročnih ciljev. Konec avgusta je idealen čas, da zaključite projekte, ki so že predolgo v teku. Bodite praktični in se osredotočite na rezultate.

Bolgarska princesa spet dviguje prah s svojim videzom
Preberi še
Bolgarska princesa spet dviguje prah s svojim videzom
Drastično shujšala in vsem zaprla usta
Preberi še
Drastično shujšala in vsem zaprla usta

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Danes boste občutili potrebo po spremembi. Konec poletja vas bo spodbudil k razmisleku o tem, kaj želite v prihodnosti. Nekateri zaključki bodo neizogibni, vendar se zavedajte, da vsak konec prinaša tudi nov začetek.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Nikar ne obupajte, ker se meteorološko poletje počasi bliža h koncu. Še je nekaj lepih in sončnih dni pred vami, zato se osredotočite na vsak dan posebej in ga izkoristite kar se da dobro.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582