Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Dnevni horoskop: kaj narediti, če imaš slab dan?

Zadovoljna.si
04. 09. 2024 05.00
0

Tukaj je dnevni horoskop za 4. september 2024 za vsa astrološka znamenja. Ta vam bo pomagal preživeti dan z nasmehom in pozitivno energijo, sploh če se boste na ta dan znašli v težki situaciji.

Oven (21. marec - 19. april)

Danes boš polna energije in navdiha. Če se znajdeš v slabem razpoloženju, se spomni, da ti gibanje vedno pomaga. Pojdi na kratek sprehod ali športaj, da sprostiš napetost.

Skriti biser narave, ki se nahaja eno uro iz Ljubljane
Preberi še
Skriti biser narave, ki se nahaja eno uro iz Ljubljane

Bik (20. april - 20. maj)

Dan boš preživela v miru in v uživanju v majhnih radostih. Če ti kaj pokvari razpoloženje, si privošči svoj najljubši obrok ali se obdari z nečim malim, kar ti prinaša veselje.

Dvojčka (21. maj - 20. junij)

Danes boš blestela v komunikaciji in povezovanju z drugimi. Če se počutiš slabo, pokliči prijatelja ali družinskega člana, saj ti pogovor vedno dvigne razpoloženje.

Prebrala mu je misli, svojo skrivnost pa obdržala
Preberi še
Prebrala mu je misli, svojo skrivnost pa obdržala

Rak (21. junij - 22. julij)

Dom in družina ti danes prinašata toplino in varnost. Če imaš slab dan, se zavij v odejo in si vzemi trenutek zase. Občutek domačega udobja ti bo pomagal.

Lev (23. julij - 22. avgust)

Danes boš v središču pozornosti in boš sijala! Če se boš počutila slabo, naredi nekaj, kar ti omogoča izraziti svojo kreativnost.

Po uspešni karieri umrl v bolnišnici
Preberi še
Po uspešni karieri umrl v bolnišnici
Dolgo jo je skrival, zdaj pa končno predstavil javnosti
Preberi še
Dolgo jo je skrival, zdaj pa končno predstavil javnosti

Devica (23. avgust - 22. september)

Danes boš izjemno organizirana in produktivna. Če te dan povleče navzdol, se osredotoči na eno majhno nalogo in jo zaključi. Občutek dosežka ti bo povrnil samozavest.

Tehtnica (23. september - 22. oktober)

Danes te bosta obkrožali lepota in harmonija. Če imaš slab dan, si privošči nekaj časa v naravi ali se obdari s stvarmi, ki te navdihujejo.

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

Danes te vodi intuicija. Če ti je težko, se poglobi vase in si vzemi čas za refleksijo ali meditacijo. Tišina in mir te bosta napolnila z novo močjo.

Vsak ima kdaj slab dan!
Vsak ima kdaj slab dan!FOTO: Shutterstock

Strelec (22. november - 21. december)

Danes je dan za avanture, pa čeprav majhne. Če imaš slab dan, spremeni okolje – odidi na izlet ali raziskuj novo knjigo. Odkrivanje nečesa novega te vedno navduši.

Kozorog (22. december - 19. januar)

Trdo delo in disciplina te danes vodita. Če te zadene slabo razpoloženje, si postavi manjši cilj in ga dosezi. Načrtovanje in struktura ti lahko pomagata najti mir.

Se spomnite deklice iz filma Titanik? Takšna je danes
Preberi še
Se spomnite deklice iz filma Titanik? Takšna je danes

Vodnar (20. januar - 18. februar)

Danes si polna inovativnih idej in navdiha. Če se počutiš slabo, se osredotoči na svojo strast ali projekt, ki te zanima. Tvoja kreativnost te bo potegnila iz slabega razpoloženja.

Ribi (19. februar - 20. marec)

Vsak izmed nas ima kdaj slab dan, a brez skrbi, vsaka nevihta mine. Vzemite si čas zase. Ni treba, da ste vsak dan nasmejani in v središču zabave.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582