Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Večino astroloških znamenj čaka izredno naporen teden

Špela Plemelj
18. 08. 2024 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Za vami so dnevi grmenja, ki so vas prisilili, da naredite stvari, ki jih sicer ne bi. Še vedno boste primorani ukrepati in sodelovati v odnosih, ki ne bodo izpopolnjevali vaših kriterijev. Zaradi tega boste primorani sprejeti neprave odločitve.

Bik

Tudi vas bodo okoliščine prisilile, da se odločite za tisto, česar si v resnici ne želite. To boste morali vključiti v svoj urnik in to dejstvo vam ne bo ravno v veliko veselje. V naslednjih dneh vas čaka dodatno dokazovanje, kar vas bo bolj vznemirjalo.

3 astrološki znaki, ki so najboljša opora v težkih trenutkih
Preberi še
3 astrološki znaki, ki so najboljša opora v težkih trenutkih

Dvojčka

Teden se bo za vas začel zelo intenzivno in vse to bo imelo za vas velik in pomemben pomen. Četudi ne boste želeli priznati, se bodo stvari zgodile tako in sami boste močno vpleteni v posledice, ki sledijo. Konec tedna bo za vas vseeno bolj spodbuden.

Rak

Teden se bo za vas začel s presežki energije, kar za vas ni najbolj značilno. Vse to zna v vas sprožiti poplavo občutkov, ki jim boste le s težavo sledili. Čeprav se bo zdelo kot popoln kaos, boste lahko iz tega kaosa vzeli tisto, kar je za vas pomembno.

Ali poznate pravilo 7-7-7? Pravijo, da lahko reši vaš zakon
Preberi še
Ali poznate pravilo 7-7-7? Pravijo, da lahko reši vaš zakon

Lev
 

Nihče ne more imeti vsega in tudi vi ne. Naslednji dnevi in s tem teden bodo za vas zelo pomembni. Sam začetek tedna bo močno izpostavil področje, kjer boste najbolj vpleteni v dogajanje. Sami si boste želeli nekaj drugega in k temu boste tudi stremeli.

Devica 

Tudi vi boste v naslednjih dneh veliko doživljali in predelovali. Pomembno bo, da prepoznate in ugotovite, kaj je za vas dobro in pomembno. Tisto, česar ne potrebujete, bo postalo del vaše preteklosti in življenjske zgodbe. Spoznali boste pravo vrednost.

Kakšne so po značaju ženske rojene v znamenju device?
Preberi še
Kakšne so po značaju ženske rojene v znamenju device?

Tehtnica

Težko si boste priznali, da je stanje takšno. Teža okoliščin in posledic vas bo močno zadela, s čimer se boste v naslednjih dneh soočali. Dejstvo je, da tudi če si boste zatiskali oči, boste primorani sprejeti tisto, kar vam bo ostalo. To vam ne bo všeč.

Škorpijon

Ste v obdobju stalnega dokazovanja in pregovarjnja, kar vam vzame veliko energije in tudi časa. Druga polovica avgusta bo od vas zahtevala še več. To vas bo sicer utrujalo, a hkrati priganjalo, da realizirate in dokončate projekte, ki jih boste imeli.

Strelec 

Naloge, ki so pred vami, od vas zahtevajo popolno zbranost, odločnost in doslednost. Temu trenutno težko sledite, saj imate občutek, da ne morete ničesar obdržati na svojem mestu in težje držite vse vajeti v svojih rokah. Rabili boste več svoje energije.

5 astroloških znamenj, ki se najraje ukvarjajo s športom
Preberi še
5 astroloških znamenj, ki se najraje ukvarjajo s športom

Kozorog

Začetek tedna se bo zdel kot izven te realnosti. Dogodki, ki se bodo vrstili, bodo od vas zahtevali več potrpežljivosti, kar pa ne bo imelo pravega opravičila. Vse to vas bo sililo, da se odpoveste svojim načrtom in se posvetite drugim stvarem.

Vodnar

Tudi vi boste soočeni s kopico nepravilnostmi, ki bodo od vas zahtevale več prilagajanja in jasnosti. Temu boste sami težko sledili, saj boste bolj obremenjeni in zato pod večjimi pritiski. Tokrat se boste odločili za nekaj popolnoma drugačnega.

Ribi

V drugi polovici meseca boste imeli občutek, da se je vse zgrnilo nad vas. Ti občutki teže in prisile vas bodo silili v situacije, ki vam ne bodo najbolj všeč, kar vas bo še dodatno izčrpavalo. Težje se boste posvetili stvarem, ki bi jih radi počeli.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582