Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Raki bodo spremenili svoje načrte, ovni bodo iznajdljivi

Špela Plemelj
25. 08. 2024 05.00
0

Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven

Preteklo dogajanje je v vas pustilo veliko vtisov in tudi odgovorov ter novih vprašanj. Tokrat ne boste slepo hiteli v iskanje novih rešitev, ampak si boste vseeno vzeli čas za podrobno analizo. To pač ne bo trajalo dolgo, saj boste sami zelo iznajdljivi.

3 znamenja, pred katerimi je zelo naporen teden
Preberi še
3 znamenja, pred katerimi je zelo naporen teden

Bik

Načrti in delovne obveznosti se še ne bodo končali. Konec avgusta vas bo silil in prisilil v spremembe, ki bodo pač nujne. Sami najprej niti ne boste želeli sprejeti alternative, vendar se bo izkazalo, da je to nekaj, kar resnično potrebujete.

Dvojčka

Znašli se boste v veliki zadregi. Čeprav boste vse razmislili in mislili, da ste dobro pripravljeni, bodo okoliščine prinesle nepotreben zastoj. Energije v vas ne bodo želele priznati teh odstopanj, kar vam bo naložilo še nekaj dodatnega dela.

Dvojčka: Znašli se boste v veliki zadregi.
Dvojčka: Znašli se boste v veliki zadregi. FOTO: Dreamstime

Rak

Tudi zadnji teden v avgustu bo za vas bolj napet, zaradi česar boste s težavo našli tisto, kar potrebujete. Polna Luna za vami in prazna Luna pred vami vam kažeta hitrost vsega dogajanja in minevanja. Vseeno boste konec tedna spremenili svoje načrte.

Lev

Prestop Sonca v znamenje device vam bo prineslo drugačne energije. To bo v vas prebudilo željo po spremembi in začeli boste usmerjati svoje energije v pridobivanje drugačnih dobrin. Vse to vas bo vodilo v smer, da začnete postavljati nove temelje.

Bliža se sezona leva, to nam prinaša
Preberi še
Bliža se sezona leva, to nam prinaša

Devica

Merkur bo retrograden še ta teden in v četrtek se bo zopet obrnil v direktno smer. To za vas ne bodo najlažji dnevi, boste pa v teh dneh zagotovo veliko doživeli. Imeli boste tudi podporo Sonca v vašem znamenju, kar vam bo vseeno prineslo več vitalnosti.

Tehtnica

Konec avgusta bo za vas zelo intenziven. Težko se boste odločili o polarnosti vsega dogajanja, saj boste predvsem zmedeni. Deležni boste tako vročih kot hladnih prh, zaradi česar boste hiteli iz situacije v situacijo. Konec tedna bo bolj umirjen.

Škorpijon

Konec meseca bo tudi za vas bolj nestabilen in na trenutke tudi provokativen. Čeprav ste svoje načrte že dobro zastavili in ste jih večino tudi že realizirali, boste v naslednjih dneh ostali v statusu quo. Težje boste našli točko, na katero bi se oprli.

3 astrološka znamenja, ki izžarevajo samozavest
Preberi še
3 astrološka znamenja, ki izžarevajo samozavest

Strelec

Ste v fazi, ko ne gledate več nazaj in si ne želite nedosegljivih stvari. Pretekli dogodki so vam jasno pokazali, kaj je tisto, za kar se je vredno boriti, in trenutno boste delovali na minimalni porabi energije, zaradi česar tudi ne boste tako odzivni.

Kozorog

Sami boste zadnji teden v mesecu preživeli brez večjih in pomembnejših dogajanj. Pravzaprav si boste lahko končno malo oddahnili od vsega živžava, ki ste mu bili priča v preteklih dneh. Dneve, ki so pred vami, boste izkoristili za poglabljanje.

Vodnar

Tudi vi se ob zaključku meseca ne boste ozirali na druge in si prizadevali, da bi potešili radovednost in želje drugih. Sami boste bolj usmerjeni v svoj lastni napredek. Preden pa se boste zares odločili, kako in kaj naprej, pa si boste dovolili odmik.

Tri astrološka znamenja, ki so najbolj iznajdljiva
Preberi še
Tri astrološka znamenja, ki so najbolj iznajdljiva

Ribi

Zadnji teden v mesecu avgustu vas bo pustil nekoliko praznih rok. Četudi se bo to zgodilo, ste lahko veseli, da se stvari niso še bolj zapletle in vas obremenile. Tako boste v naslednjih dneh najbolj zaposleni z malenkostmi, ki so pač nujne.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 570