smej

Zakaj nas še vedno spremljajo strah, sram in krivda?
Ženska se rada počuti dobro v svojem telesu. Ženska obožuje, ko se jo obožuje. A hkrati ženska noče imeti na sebi oči, ki jo razvrednotijo in ponižajo. Noče pogledov, ob katerih se počuti kot objekt, kot tarča neprimernih opazk, žvižgov, morda celo dotikov.

Bralec iskreno: 'Z ženo seksava le še enkrat na pol leta'
Brane, z ženo sem spolno aktiven že 16 let, oba sva blizu 40. Med rjuhami sva vsakič še vedno precej zadržana in seksava le še enkrat na pol leta. Željo imam večkrat na teden, vendar vsakič rešim sam ob ogledu porničev, kar mi je bilo vsakodnevno že pred partnerico vedno dovolj ali celo kot nekaj najboljšega, kar lahko moški sam doživi v spolnosti. Verjetno je tudi v tem problem, saj že od 12. leta to redno počnem, skoraj vsak drugi dan, ob sodobnih tehnologijah pa je na voljo na tisoče posnetkov, kjer koli že sem z mobitelom. Žena skoraj nikoli sama ne da pobude, jaz pa le redko kdaj, pa še takrat že pomislim na bližnjico za zadovoljitev svojih potreb. Nikoli se o tem nisva iskreno pomenila in čeprav sumi, ji nikoli tudi ne bom priznal. Druge ženske me zanimajo le kot spodbuda k lastnoročnim spretnostim, ki me 100 % potešijo. Kako naj pristopim k težavi, ker si vedno želim tudi seksati, vendar grem vedno po liniji najmanjšega odpora?

Lastnost, ki je skupna vsem privlačnim ženskam
Marsikatera ženska se obremenjuje s svojo postavo in kilogrami, a v resnici večina oseb ob prvem stiku opazi nekaj drugega. Že veš, kaj? Ne, to niso odvečni kilogrami, oblačila ali čevlji. V nadaljevanju razkrivamo, kaj je tisto, kar najbolj privlači poglede, te naredi resnično lepo in neustavljivo privlačno.

Največji hiti pomladi in poletja 2016 – Miki Mouse obleke
Ko boš pakirala kovčke za poletni oddih v mesecih, ki so pred nami, nikar ne pozabi na pisano obleko, s katero boš pritegnila množico pogledov!

Znana manekenka dahnila usodni da
Izraelska manekenka Bar Rafaeli je pred nekaj dnevi skočila v zakonski jarem in, kot je zapisala sama, svojemu najboljšemu prijatelju na najsrečnejši dan v njenem življenju obljubila večno zvestobo.

Kaj berejo ženske?
Med ženskami so zelo priljubljeni romani, kot pravijo nekatere raziskave, so bralkam zelo pri srcu takšni z erotično vsebino. Slovenke pri tem nismo izjema, vsaj če gre sklepati po podatkih knjižnic, rade pa vzamemo tudi v roke kakšno delo s psihološko vsebino ter si izposodimo dela na temo dietetike in naravnega zdravljenja.

Smeh je nalezljiv
Ne verjamete, da je smeh nalezljiv? Poglejte video in nasmejali se boste od srca ...

Januarja bosta znova zibala
Valentina in Luka Novak, simpatični televizijski kuharski par, sta v veselem pričakovanju. Zakonca imata skupaj že dva otroka: Pavlo in Nikolaja, Luka pa ima iz prejšnjega zakona še hčerko Katarino. Slavni par dojenčka pričakuje januarja, zaupala pa sta nam, da se novega družinskega člana že vsi močno veselijo.

RECEPT: Ražnjiči iz mletega mesa
Slastni ražnjiči iz mletega mesa.

RECEPT: Burgerji s krompirčkom
Včasih nam vsem zadiši en velik, obložen, dišeč hamburger. Kakšna je hitra hrana, če si jo pripravimo doma? Seveda veliko bolj zdrava in zelo okusna.

RECEPT: Falafel
Falafel je po izvoru arabski prigrizek, ki pa je postal popularen širom po svetu. Je idealna hitra hrana, ki si jo lahko pripravite doma.

RECEPT: Ajdovi blini s smetanovim hrenom in prekajenim lososom
Ajdovi blini so del tradicionalne ruske kuhinje. Pripravljajo se običajno v času novoletnih praznikov. Primerni so za krepak zajtrk ali za lahko kosilo.

RECEPT: Klasični Bircher-Benner musli
Za zdrav začetek novoletnega dne si privoščite musli. Švicarski zdravnik Maximilian Bircher-Benner si je musli zamislil, da bi pomagal svojim pacientom.

RECEPT: Rezine Esterhazy
Verjetno ga ni ljubitelja slaščic, ki ne bi poznal rezin Esterhazy. Te slovijo kot eden vrhuncev srednjeevropske slaščičarske tradicije.

RECEPT: Hot dogi s kranjsko in kislim zeljem, zapečeni s sirom
Ljubiteljem 'hot doga', klobase ali hrenovke v podolgovati štručki, predstavljamo slovensko različico te jedi.

RECEPT: Ocvrte riževe kroglice z mocarelo
Jed naj bi izvirala s Sicilije, 'arancine', kot jih v imenujejo v Italiji, naj bi poznali že v 10. stoletju. Primerne so za predjed ali droben prigrizek, lahko pa so zanimiva priloga k mesu.

RECEPT: Vanilijevi rogljički
Vanilijevi rogljički so tradicionalna praznična slaščica. Enostavni za pripravo, a brez dvoma se vam bodo stopili v ustih. Izvrstno se priležejo h kavi, čaju ali sadnemu soku.

RECEPT: Škofovski kruhek
Škofovski kruhek je stara jed, ki ima veliko različic priprave. Sicer pa je to slastno biskvitno pecivo, ki je enostavno za pripravo, a zelo bogato. Primeren je za praznične dni.

RECEPT: Guakamole
Mehiška omaka guakamole je jed z dolgo tradicijo, saj so jo pripravljali že Azteki v 16. stoletju. Nad slastno omako so se navdušili španski konkvistadorji, ki so jo prenesli na evropska tla.

RECEPT: Topla solata z jadranskimi lignji
Bi si radi popestrili hladne zimske dneve? Poskusite z jadranskimi lignji, ki jih uvrščamo v isto kategorijo kot prvovrstne bele ribe. V topli solati so ti že tako najokusnejši glavonožci res nekaj posebnega.

RECEPT: Krompirjeva tortilja
Krompirjeva tortilja, rečejo ji tudi španska omleta, je nedvomno najbolj razširjena jed v Španiji. V barih in restavracijah vam jo bodo postregli kot prigrizek ali predjed, španske družine pa si jo rade privoščijo kot lahko večerjo.

RECEPT: Lazanja za Garfielde
Lazanja je italijanska jed, a beseda 'lazanja' izvira iz grščine. 'Lasana' oziroma 'lasanon' namreč pomeni podstavek posodo. Stari Rimljani so si besedo sposodili, in 'lazanja' rekli posodi, v kateri se je pripravljala lazanja. Tako je jed dobila ime po posodi, v kateri se je pripravljala.

RECEPT: Kobariški štruklji
Posebnost kobariških štrukljev ni le ta, da so slastni, temveč so ena redkih jedi, ki nosi prstni odtis gospodinje. Poglejmo recept za pripravo kobariških štrukljev za 6 do 8 oseb.

RECEPT: Zabeljena p'lenta
Vse do začetka 20. stoletja je bila koruzna polenta med revnejšim prebivalstvom pogost nadomestek za kruh. Že nekaj časa pa velja za izvrstno jed, ki jo lahko ponudimo na najrazličnejše načine. Tokrat vam ponujamo recept za zabeljeno polento.

RECEPT: Vanilijevi kolački (mafini)
Preprosta in hitro pripravljena sladica

RECEPT: Hrenovke v testu
Hrenovke na nekoliko drugačen način

RECEPT: Cassoulet
Privoščite si najbolj znano jed jugozahodne Francije.

Oblečeni v surovo meso, 'bljak'
Pred dnevi so v eni od vzhodnoevropskih držav priredili modno revijo, na kateri so kreatorji predstavili nenavadna oblačila in modne dodatke.

RECEPT: Teksaško marinirana rebrca
Pripravite sočna marinirana rebrca s pridihom Teksasa.

RECEPT: Ameriška zeljna solata z arašidi
Zeljna solata s hrustljavimi dodatki.