Zadovoljna.si
Jeans obleka

Moda

Najlepše jeans obleke za prehodno obdobje

N. Č.
23. 08. 2024 05.00
0

Jesen na modno sceno prinaša nekaj novih modnih smernic, vrača pa nas tudi k dobrim starim klasikam, med katerimi so spet vsestranski denim kosi.

Poletnih popustov je konec in čas je, da se počasi začnemo pripravljati na novo sezono. V prehodnem obdobju si je včasih težko izmisliti vsakodnevne kombinacije, ki bodo elegantne in hkrati primerne za vse vremenske razmere. Na srečo so številne modne znamke tudi to sezono v svojih kolekcijah ponudile odlične kose za prehodno obdobje in nam tako vsaj malo olajšale modne dileme.

Srbska pevka pri 74 letih pokazala popolno telo
Preberi še
Srbska pevka pri 74 letih pokazala popolno telo

Kaj bomo nosile to jesen?

Jesen na modno sceno prinaša nekaj novih modnih trendov in zanimivih novosti, vrača pa se tudi k stari dobri klasiki, med katero so ponovno izstopajo vsestranski denim kosi. Že nekaj sezon smo priča vladavini denima, največ pozornosti pa pritegnejo obleke in krila iz jeansa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vedno modne in s pridihom kul karakterja so denim obleke in krila popoln dodatek vsaki garderobi in so idealna izbira za konec poletja, pa tudi za prve jesenske dni. Modeli iz novih kolekcij so v številnih zanimivih krojih in oblikah ter izgledajo zares odlično in učinkovito.

Prednost denim kosov je v tem, da se prilagodijo vsakemu stilu in priložnosti ter so dobra naložba, saj so večna klasika, ki nikoli ne gre iz mode. Od kratkih do maxi modelov, vse to najdete v ponudbi 'high street' modnih znamk.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.net.hr

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582