Zadovoljna.si
Moda

Moda

Maxi jopice so 'šik' popestritev jesenske garderobe

N. Č.
28. 09. 2024 05.00
0

Oversized jopice maksi dolžine so popoln dodatek k vaši jesenski garderobi.

Pletenine so nepogrešljiva izbira v jesensko-zimski garderobi, to sezono pa so 'oversized' jopice maksi dolžine v ospredju številnih modnih znamk. 

Prevelike in sproščene jopice maksi dolžine so popoln dodatek k vaši jesenski garderobi. So udobne in 'chic', delujejo pa tudi zelo udobno. Z lahkoto se podajo v 'casual' kombinacije, lahko pa jih nosite tudi kot nadomestek za plašč.

5 modelov plaščev, ki jih bomo nosile letošnjo jesen
Preberi še
5 modelov plaščev, ki jih bomo nosile letošnjo jesen

Že nekaj časa so v trendu sproščeni kroji in maksi dolžine, po dolgih krilih in plaščih pa zdaj prihajajo v modo še vsestranske jopice. Maxi jopice že najdemo v ponudbi nekaterih 'high street' modnih znamk, in sicer večinoma v nevtralnih odtenkih, kot sta siva in bež.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Izgledajo resnično očarljivo in se zlahka prilagodijo vsakemu stilu. Gre za efekten kos, ki bo celotno opravo dvignil na višjo raven, poleg tega pa se zlahka kombinira. Odlično bo videti tako s kavbojkami ali poslovnimi hlačami, pa tudi s satenastimi oblekami.

Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 590