Zadovoljna.si
Olivno zelena obleka

Moda

Še ena barva, ki bo to jesen nepogrešljiva

N. Č.
26. 08. 2024 05.00
0

Poleg bordo rdeče in rjave bo to jesen izstopala tudi vsestranska olivno zelena. Imamo torej tri hit barve, ki bodo to jesen zavladale modni sceni.

Modni poznavalci že dobro vedo, kateri trendi bodo zaznamovali jesen, ki je pred nami, nova sezona pa zagotovo prinaša vladavino nekaterih novih barv in vzorcev. Poleg bordo rdeče in rjave se vsestranska olivno zelena omenja kot ena izmed hit barv, ki bodo to jesen zavladale modni sceni.

To bo najbolj priljubljena barva to jesen
Preberi še
To bo najbolj priljubljena barva to jesen

Zelena barva in vsi njeni odtenki so z leti postali nekakšna klasika v svetu mode, zato se iz sezone v sezono vračajo na modno sceno v kolekcijah priljubljenih modnih znamk. Spomladi in poleti smo nosili vpadljive zelene odtenke, v hladnejšem delu leta pa postanejo zeleni toni nekoliko bolj umirjeni in subtilni, tu pa pride na vrsto neustavljiva olivno zelena barva.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
To je najbolj priljubljena barva letošnje jeseni
Preberi še
To je najbolj priljubljena barva letošnje jeseni

Sodeč po prvih kolekcijah za jesen in zimo 2024 bo olivno zelena tudi to sezono pravi modni favorit, kosi v tem odtenku pa bodo zagotovo našli svoje mesto v vsaki omari. Lahko so videti ležerno in elegantno, dobro pa se kombinirajo tudi z drugimi nevtralnimi odtenki, zato so izredno dobra naložba, saj nikoli ne gredo iz mode.

Zdi se, da bo v sezoni, ki je pred nami, olivno zelena barva zares nepogrešljiva!

Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.net.hr

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582