Zadovoljna.si
Moda

Moda

Našli smo nadomestek za klasično črno obleko

N. Č.
27. 09. 2024 05.00
0

Rjava obleka je šik izbira za vsako priložnost in odličen nadomestek za črno. Prav tako ponuja eleganco, vendar s toplejšim in bogatejšim videzom.

Črne obleke so klasičen in brezčasen kos, toda to jesen bodo v ospredju rjave obleke, ki so zares odlična alternativa črni. So elegantne in prefinjene, rjava barva pa nosi toplino, ki je v jesenskih mesecih več kot zaželena. 

Rjavi toni so globoki in čutni, zato so idealni za vse priložnosti, tako za vsakdanje kot za tiste bolj prefinjene. 

Črna je pozabljena, rjave torbice osvajajo modni svet
Preberi še
Črna je pozabljena, rjave torbice osvajajo modni svet

Zakaj obožujemo rjave obleke?

Vsestranskost 

To jesen je rjava barva velik modni trend in je na voljo v različnih odtenkih: od svetlo karamelnih pa vse do temno čokoladnih odtenkov, kar omogoča prilagajanje vsakemu stilu in priložnosti. Za vsakodnevne 'outfite' svetlejši odtenki rjave poskrbijo za naraven in sproščen videz, temnejši odtenki pa vsakemu videzu prinesejo pridih prefinjenosti in glamurja.

Pleteni topi bodo modni hit jeseni
Preberi še
Pleteni topi bodo modni hit jeseni

Top izbira za jesen in zimo

Poleg vsestranske uporabnosti se rjava barva odlično poda v jesensko-zimsko barvno paleto. V kombinaciji s toplimi teksturami, kot so volna, kašmir ali bombaž, je lahko rjava obleka ključni kos, ki v hladnejše dni vnese toplino in eleganco. Z dodatkom modnih detajlov, kot so usnjeni škornji, preprosta torbica v bež odtenkih ali plašč v brezčasni krem barvi, bo vsaka kombinacija z rjavo obleko delovala moderno in šik.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kako nositi rjavo obleko?

Rjave obleke so odlične za stiliranje, saj se odlično podajo k nevtralnim tonom, kot so bež, siva in krem, pa tudi k močnejšim barvam, kot so zelena, modra ali rdeča. Potem so tu še modni dodatki v zlatih ali bronastih odtenkih, ki bodo še dodatno poudarili toplino rjave barve. 

5 modelov plaščev, ki jih bomo nosile letošnjo jesen
Preberi še
5 modelov plaščev, ki jih bomo nosile letošnjo jesen

V poslovnih kombinacijah bo rjava obleka z blazerjem in gležnarji delovala res elegantno in prefinjeno, med vikendom pa jo lahko nosite s supergami in 'oversized' puloverjem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 590