Zadovoljna.si
Mačja peta

Stilski nasvet

Čevlji, ki to jesen ne smejo manjkati v vaši omari

N. Č.
17. 09. 2024 05.00
0

To jesen bodo še posebej priljubljeni čevlji z nizko peto. Nosile jih bomo tako za v pisarno kot za večerne izhode, še posebej pa bo izstopala tako imenovana 'mačja peta'.

Jesen prinaša nove modne favorite in to sezono so vse oči uprte v čevlje z nizko peto, med katerimi še posebej izstopajo tisti s tako imenovano 'mačjo peto'.

Čevlji, ki smo jih nekoč nosile, se vračajo
Preberi še
Čevlji, ki smo jih nekoč nosile, se vračajo

Ti čevlji, znani po udobju in subtilni eleganci, se znova vračajo na modno sceno. Ti modeli so še posebej priljubljeni med ljubiteljicami mode, saj ponujajo popolno ravnovesje med klasičnimi visokimi petami in popolnoma ravnimi čevlji. 

Njihova nizka peta zagotavlja dovolj višine, da se počutite urejeno, vendar brez žrtvovanja udobja. V zadnjem času so se temu trendu pridružile tudi številne zvezdnice in vplivnice, ki so pokazale, kako lahko mačje pete odlična izbira za različne priložnosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

To jesen so mačje pete na voljo v različnih barvah, vzorcih in materialih, od klasičnega črnega usnja do trendovskih živalskih vzorcev ali živih barv. Njihova vsestranskost omogoča enostavno kombiniranje z vsemi oblačili, od poslovnih kostimov do klasičnega jeansa. Nekaj navdiha najdete spodaj.

Nizka peta
Nizka petaFOTO: Eobutev
Čevlji
ČevljiFOTO: Eobutev
Čevlji
ČevljiFOTO: Eobutev
Čevlji
ČevljiFOTO: Eobutev
Čevlji
ČevljiFOTO: Eobutev
Čevlji
ČevljiFOTO: Eobutev
Čevlji
ČevljiFOTO: Eobutev
Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.net.hr

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582