Zadovoljna.si
Usnjene hlače

Moda

To so 'it' hlače letošnje jeseni

N. Č.
04. 10. 2024 05.00
0

Usnjene hlače so ponovno hit jesenske sezone. Izbira usnjenih hlač je to sezono res pestra, zato boste brez težav našle idealen model zase.

Usnjene hlače so postale nepogrešljiv modni kos za jesensko sezono. To jesen jih v modnih trgovinah lahko najdemo v več različnih barvah in krojih, zato boste brez težav našle model, ki je primeren za vas. 

Ta kroj kavbojk bomo nosile letos
Preberi še
Ta kroj kavbojk bomo nosile letos

Njihova vsestranskost in brezčasna eleganca omogočata kombiniranje z različnimi stili, od urbanih do sofisticiranih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kakšne usnjene hlače bomo nosile letos?

Izbira usnjenih hlač je to sezono zares pestra, zato bo v bogati ponudbi vsaka zlahka našla idealen model zase. Usnjene hlače so na voljo v različnih krojih in barvah, zato so odlična izbira za različne stile in priložnosti. Kombinirajte jih z nevtralnimi toni ali drznimi modnimi dodatki in ustvarite popoln jesenski 'outfit'.

Ali veste, kaj v modi pomeni metoda 333?
Preberi še
Ali veste, kaj v modi pomeni metoda 333?

Ravni kroj

Usnjene hlače ravnega kroja so eden najbolj priljubljenih modelov te sezone. Minimalističen, a izjemno efekten kroj se zlahka poda v vsakodnevne in poslovne kombinacije. Črna barva ostaja klasika, to jesen pa so vse bolj prisotni tudi modeli v bež barvi ter temno zelenih in bordo rdečih odtenkih.

Široke hlače

Široke usnjene hlače v vsak 'outfit' vnesejo pridih sproščenosti in drznosti. Nevtralne barve, kot sta rjava in siva, pa tudi drzni odtenki, kot je rdeča ali celo kovinski toni, so idealni za vse tiste, ki želite poudariti svoj stil.

Ozke usnjene hlače

Ozke usnjene hlače so prav tako priljubljene to jesen. Idealne so za kombinacije s prevelikimi pleteninami, dolgimi plašči ali gležnjarji. To sezono še posebej izstopajo modeli v mat črni barvi, ne manjkajo pa niti temno modri in zemeljski odtenki.

Usnjene hlače so 'it' modni kos letošnje jeseni!
Usnjene hlače so 'it' modni kos letošnje jeseni!FOTO: Shutterstock
Čevlji, ki to jesen ne smejo manjkati v vaši omari
Preberi še
Čevlji, ki to jesen ne smejo manjkati v vaši omari

Prevladujoče barve

Čeprav sta črna in rjava standardni barvi za usnjene hlače, je to jesen prišlo do razširitve palete. Bordo rdeča, čokoladno rjava, temno zelena, olivna in karamelna barva vnesejo v jesenske kombinacije pridih topline, kovinski toni pa ustvarjajo futurističen vtis.

Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604