Zadovoljna.si
Kim - mala

Lepota

To je najbolj vroča frizura leta 2015

J.V.
16. 12. 2015 10.03
9

Največji lepotni trend leta 2015 na področju frizur so bile letos zagotovo žive barve. Modri, rožnati, vijolični, zeleni ali mavrični lasje so preplavili družbena omrežja in za ta drzen korak so se odločile številne modne navdušenke. Ker se leto počasi izteka, smo se odločili, da naredimo pregled najbolj vročih pričesk, ki so zaznamovale 2015!

Kim Kardashian
Kim KardashianFOTO: Reuters
Pričeska leta je 'lob'

Čudežna' oblika pričeska, ki so jo poimenovali 'clavicut' oziroma 'lob', po mnenju številnih frizerskih stilistov pristaja prav vsaki pripadnici ženskega spola. Gre za letos najbolj priljubljeno dolžino las, ki je ime dobila po latinskem izrazu za ključnico (clavicula), saj je prav ta kost točka idealne dolžine. Srednje dolgi paž je najbolj praktična pričeska, ki je enostavna za vzdrževanje in si jo lahko omisli prav vsaka pripadnica nežnejšega spola.

Metalik tetovaže na laseh - 5
Metalik tetovaže na laseh - 5FOTO: Instagram
Metalik tetovaže na laseh 

Metalik tetovaže so letos poleti povzročile pravi bum, kot kaže, pa se nimajo nobenega namena posloviti. Čeprav jih zaradi toplih oblačil ne moremo več nositi na različnih delih telesa, pa si modne navdušenke z njimi sedaj krasijo lase. Da, prav ste slišale! Gre za nov lepotni trend, ki je navdušil tudi hollywoodsko zvezdnico Kylie Jenner, očaral pa bo tudi vas!

Oranžni lasje - 2
Oranžni lasje - 2FOTO: Instagram
'Pumpkin spice' lasje

Hit je jeseni postala tudi barva las, navdih za katero je bil navdih priljubljen Starbucksov napitek 'pumpkin spice latte'. Gre za oranžen odtenek v kombinaciji s svetlimi prameni, ki se odlično podajo tistim, ki imajo svetlo polt, poleg tega pa nas odtenki spominjajo na barve jesenskega listja ter so pika na i oblačilom za hladne dni.

Galaktični lasje so nov trend - 5
Galaktični lasje so nov trend - 5FOTO: Instagram
Galaktični lasje

Instagram so preplavile fotografije barvitih pričesk, ki so nas spominjale na oddaljene galaksije. Nad trendom pa se niso navdušile le pripadnice nežnega spola, ampak tudi marsikateri moški. In čeprav je prelivanje barvnih odtenkov čudovito, pa so frizerski stilisti opozarjali, da gre za stil, ki zahteva veliko časovno obvezo.

Jennifer Lopez - 1
Jennifer Lopez - 1FOTO: Instagram
Polovična figa

Jennifer Lopez je bila ena izmed številnih pripadnic nežnejšega spola, ki so se letos navdušile nad polovično figo. Gre za pričesko, ki je razveselila vse dolgolaske, ki nimajo več ideje, kako popestriti svojo pričesko. Oblikujete jo tako kot klasično figo, le da v čop ne zajamete vseh las, ampak le polovico, ostale pa pusitite spuščene.

Nov trend so sivi lasje - 2
Nov trend so sivi lasje - 2FOTO: Pinterest
Sivi lasje

Ko se je pred leti kar nekaj zvezdnic odločilo za srebrno barvo las, so mnogi dvigovali obrvi, a kot kaže so same že takrat dobro vedele, da bo to v nekaj letih postal velik lepotni trend. In niso se zmotile. Sivi lasje letos očitno 'zažigajo' in v resnici ni pomembno ali ste stare 19 ali 91, frizerski stilisti se strinjajo, da so srebrni lasje videti odlično!

Ombre je zamenjal 'balayage'

Priljubljeni način barvanja las 'ombre' se je po nekaj letih poslavil, na njegovo mesto pa je prišel tako imenovani 'balayage', najnovejši trend v barvanju las, ki je navdušil tudi številne hollywoodske zvezdnice. Gre za tehniko barvanja las, ki je primerna tako za svetle kot temne lase in pri kateri je v ospredju nežno prelivanje iz temnejšega v svetlejši barvni odtenek.

Taylor Swift - 2
Taylor Swift - 2FOTO: Reuters

Valoviti lasje

Valoviti paž je pričeska, ki je letos osvojila Hollywood in na katero prisegajo številne hollywoodske zvezdnice, ki sledijo lepotnim trendom. Dovolj je spanje z dvema kitama, malo spreja za teksturo in en poteg z likalnikom za ravnanje las, pa ste pripravljene na odhod. Za hitrejši doseg valovitih kodrov frizerski stilisti priporočajo uporabo morske vode za lase.

 

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582