Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Kristina ima največje ustnice na svetu

J.V.
07. 05. 2013 15.19
26

Kristina Rei je 22-letnica, ki prihaja iz Rusije in ki si je v želji, da bi bila podobna njeni najljubši risani junakinji Jessici Rabbit, do danes v ustnice vbrizgala več kot 100 injekcij silikona. Zaradi tega ji je pripadel naziv ženske z največjimi ustnicami na svetu, Kristina pa se nima nobenega namena ustaviti!

V prepričanju, da so njene ustnice premajhne in da je z njimi videti grda, se je Kristina odločila za povečanje s silikonom v vrednosti 4000 tisoč funtov. Število injekcij je do danes naraslo že do številke 100, 22-letnica pa priznava, da je od lepotnega posega postala popolnoma odvisna in da ne more prenehati. Namesto da bi si poiskala pomoč, pa si želi, da bi bile njene ustnice še večje. Vsaka injekcija jo stane 40 funtov in je za njo zelo boleča, toda Kristina vztraja, da je ne bo nič ustavilo.

Njen zgled je Jessica Rabbit

"Moja starejša sestra Ira je imela čudovite polne ustnice in vedno so mi bile všeč velike ustnice Jessice Rabbit. Ona je zame popolna ženska,“ je dejala Rusinja, ki se danes lahko pohvali z nenavadnimi ustnicami. "Od mojega četrtega leta se mi je zdelo, da so moje ustnice veliko manjše kot od drugih deklet in v zelo mladih letih sem se odločila, da si jih bom povečala.“ Zaradi njenih polnih ustnic so jo vrstniki pogosto zbadali. "Sošolci so mi ves čas govorili, da sem grda. Niso me zbadali prav na račun ustnic, toda sama sem verjela, da bom z velikimi in polnimi ustnicami lepa,“ pravi Kristina, ki je žalitve vrstnikov niso ustavila. "Prva povečava je bila zelo boleča, toda nad končnim rezultatom sem bila navdušena in vedela sem, da bom imela še veliko injekcij, preden bodo ustnice videti tako, kot si želim.“

Zaradi ustnic je samozavestnejša

22-letnica, ki je samska, pa je kljub odvisnosti pred kratkim število injekcij močno zmanjšala in si jih zdaj privošči le enkrat na nekaj mesecev. Pravi, da so ji velike ustnice dvignile samozavest in da so za njo veseli tudi njeni starši, ki jim je vseeno, kako je videti. Strmenja neznancev se je do zdaj že navadila, njen bizarni videz pa ji je zelo všeč, čeprav še nikoli ni imela fanta. "Včasih mi je všeč pozornost, ki jo dobim od ljudi, ki me snemajo z mobilnimi telefoni.“ Kristina trdi, da je ustnice ne ovirajo pri govoru in da z njimi lahko normalno je in se poljublja. "Razen tega, kako sem videti, ustnice niso imele velikega vpliva na moje življenje in zato definitivno nisem pripravljena prenehati.“

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582