Zadovoljna.si
Kmalu bosta dobila prvega otroka.

Novice

Bo Erazmova Teja rodila sredi morja?

Z.B.
14. 07. 2011 15.32
16

Za izvoljenko Erazma B. Pintarja se bliža čas poroda. Kljub visoki nosečnosti Teja in slovenski poslovnež, ki je dolgo veljal za enega najbolj zaželenih slovenskih moških in za nepoboljšljivega ženskarja, preživljata počitnice na jahti. Ker se lahko zgodi, da bo malček želel na svet predčasno, se je Erazem odločil poiskati strokovno usposobljeno osebo, babico, ki bi pomagala Teji roditi na jahti, če bi bilo to potrebno. Ali jo je našel, ni znano.

Kmalu bosta dobila prvega otroka.
Kmalu bosta dobila prvega otroka.FOTO: Facebook

Erazem Pintar je na Facebooku iskal babico, ki bi njegovi 20 let mlajši izvoljenki Teji, ki mu bo sredi poletja rodila prvorojenca, pomagala pri porodu na jahti sredi morja. Erazem in Teja dopustujeta na jahti v severnem Jadranu, morju se namreč kljub Tejini visoki nosečnosti nista želela odpovedati. Preden sta se odpravila na počitnice, je Erazem na Facebooku napisal, da bi na jahto rad povabil babico, ki bi z njima dopustovala in v primeru, da bi njun otrok želel predčasno na svet, bi Teji pomagala pri porodu. Takole je zapisal na FB:  "Od 01. 07. do 15. 07. vzamem s seboj na dopust (z barko po S Jadranu) usposobljeno in prijazno babico, ki je sposobna, če je kriza, pomagati pri porodu sredi morja." Erazem in Teja naj bi se vrnila domov 15. julija, v dvoje ali v troje – to bomo še videli.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561