Zadovoljna.si
Adele

Novice

Adele se po operaciji glasilk vrača na grammyje

STA
03. 02. 2012 13.27
0

Britanska pevka Adele je potrdila, da bo po operaciji glasilk nastopila na podelitvi glasbenih nagrad grammy 12. februarja v Los Angelesu. To bo njen prvi nastop po skoraj petih mesecih, potem ko je bila zaradi operacije glasilk primorana odpovedati razprodano turnejo po ZDA. Pevka je na grammyjih nominirana tudi v treh ključnih kategorijah.

Adele
Adele FOTO: Reuters

Adele je letos nominirana v šestih kategorijah, med drugim za najboljši album, pesem, videospot za pesem "Rolling In The Deep" in najboljši pop vokalni nastop v pesmi "Someone Like You". "Neizmerno sem ponosna, da so me povabili na letošnje grammyje. Ker bo to moj prvi nastop po več mesecih, sem zelo vznemirjena, seveda tudi nervozna, a to je čudovit povratek," je povedala Adele. Kot piše na spletni strani letošnje 54. podelitve prestižnih glasbenih nagrad grammy, bodo kmalu uradno znani tudi drugi nastopajoči glasbeniki in podeljevalci nagrad.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561