Zadovoljna.si
Amy Winehouse - 3

Novice

Amy Winehouse po polomu v Beogradu odpovedala nastopa

STA
20. 06. 2011 12.00
5

Britanska pevka Amy Winehouse, ki je v soboto razočarala zbrane na koncertu v Beogradu, ker ni bila sposobna nastopati, je odpovedala nastopa na festivalih v Turčiji in Grčiji, ki naj bi bila ta teden. Kot je sporočil njen tiskovni predstavnik, je nastopa odpovedala, ker "ne more izvesti nastopov, kot bi lahko".

Amy Winehouse - 3
Amy Winehouse - 3FOTO: Reuters

Srbski mediji so koncert Amy Winehouse na beograjski trdnjavi pred približno 20.000 obiskovalci označili za "škandal" in "katastrofo".

Problematična pevka je zamujala eno uro, na odru se je opotekala, pesmi pa je v glavnem odmrmrala. Večkrat je izginila z odra, medtem pa je njen spremljevalni bend igral naprej. Obiskovalci so bili seveda nezadovoljni in so pevko izžvižgali.

Vstopnice za koncert so stale okoli 40 evrov, kar je za Srbijo, kjer je povprečna plača 300 evrov, zelo drago.

Njen tiskovni predstavnik je v nedeljo sporočil, da pevka ta teden ne bo nastopila na festivalih v Carigradu in Atenah, za kar se je tudi opravičila. "Čeprav je želela izpolniti te obveznosti, se je strinjala z managementom, da ne more izvesti nastopov, kot bi lahko, in da se bo vrnila domov." Dodal je, da se opravičuje vsem oboževalcem, ki so pričakovali, da jo bodo videli.

Winehousova je pred začetkom evropske turneje preživela teden dni na odvajanju. Pevka je za album Back to Black dobila pet grammyjev, vendar so njeno kariero zasenčile težave z drogami, alkoholom in zakonom.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604