Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Angelina nagnala Brada zaradi njegove mlade temnolase asistentke

Z.C.
04. 09. 2011 16.30
51

Mlada, temnolasa in dela od jutra do večera ter tudi dlje, sploh kadar se delo imenuje Brad Pitt. Ime ji je Lara Marsden in je Bradova asistentka na snemanju filma World War Z , ki poteka v Londonu. Kot poročajo tuji mediji, Angelina Jolie ne more več skrivati svojega ljubosumna in je Brada kar nagnala od doma, saj meni, da preživi z mlado Laro veliko preveč časa.

Angelina Jolie je Brada Pitta vrgla iz hiše, vzrok pa naj bi bila mlada Bradova asistentka na snemanju filma World War Z Lara Marsden. Vest je objavil Hollywood Life, ki tudi trdi, da temnolaska Brada spremlja tudi, kadar ne snemajo. 25-letna Britanka, ki po mnenju mnogih kljub mladosti ne vzdrži primerjave z Angelino, naj bi se preveč družila z Bradom, paparaci na bi ju namreč ujeli skupaj, ko se je snemalni dan že končal. In prav to naj bi botrovalo impulzivni in dokaj drastični odločitvi jezne Angeline. Daily Mail sicer piše, da ne verjame, da bi Angelina Brada nagnala od doma. Par so namreč pred kratkim fotografirali z otroki na večerji v restavraciji Benihana na King’s Road.

Asistentka vzrok za prepir

Da pa par ne preživlja ravno najsrečnejšega obdobju v življenju, kažejo tudi Angelinine izjave za Vanity Fair. Dejala je, da ne načrtuje poroke in tudi novih nosečnosti ne. Viri blizu para pa so nedolgo tega povedali, da se Angelina in Brad zaradi asistentke Lare veliko prepirata. Angelino, ki je zadnje čase pod precej velikim stresom, kar se pozna tudi na njenem telesu, saj je zaradi naporne vzgoje otrok in natrpanih urnikov močno shujšala, skrbi, da bi jo Brad zapustil zaradi mlajšega dekleta.

KOMENTARJI (51)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604