Zadovoljna.si
Pattie je zaradi nepazljivosti z lasmi oplazila svečko.

Novice

Bieberjevi mami so se vneli lasje?!

Z. B.
06. 04. 2011 12.01
1

Mama priljubljenega pop pevca Justina Bieberja je 2. aprila dopolnila 35 let. Sin jo je presenetil s torto in ji skupaj z oboževalci zapel Happy Birthday, med pihanjem svečk pa se je ganjena Pattie preveč približala torti, zato je plamen svečke dosegel njene lase. Justin je svojo mamo neopazno rešil ognja, po koncertu pa se je o dogodku razpisal na Twitterju.

Pattie je zaradi nepazljivosti z lasmi oplazila svečko.
Pattie je zaradi nepazljivosti z lasmi oplazila svečko.FOTO: YouTube

„... zapel sem ji vse najboljše, nekaj njenih las pa se je vnelo ob pihanju torte. Lol. Rešil sem jo,“ je na svojem Twitter profilu zapisal Bieber po končanem koncertu, ki se je odvijal v Berlinu. Isti dan je njegova mama, ki sicer opravlja tudi delo njegove menedžerke, praznovala rojstni dan, zato ji je pripravil presenečenje. Povabil jo je na oder in ji izročil veliko torto s svečkami, skupaj z oboževalci pa je zapel še pesem Happy Birthday. Ko se je ganjena Pattie lotila pihanja svečk, pa se je pripetila manjša nesreča. Pramen las je oplazila svečka in iz las se je nekoliko pokadilo, kar je opazil tudi Justin. Pramen las je pogladil z roko in ga odmaknil z njenega obraza, nekaj ur po koncertu pa se je preko Twitterja pošalil, da so mamini lasje skoraj zgoreli.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604