Zadovoljna.si
Medina Safić

Novice

Delala je že prav vse, sedaj pa bi rada postala TOP4 dekle!

zadovoljna.si
18. 09. 2015 08.06
3

31-letna Medina Safić KI prihaja iz Ljutomera, se je v šov TOP4 s Tjašo Kokalj prijavila popolnoma po naklučju. Pravi, da je v preteklosti delala že prav vse. Od tega, da je bila čistilka, pomočnica v kuhinji do tega, da je delala kot vodja marketinškega projekta. Ja, izkušenj ji zagotovo ne manjka, ali jo bodo te popeljale do finala pa bomo videli!

Ne spreglejte 3. sezone TOP4 s Tjašo Kokalj. Spremljajte jo vsako soboto ob 22:00 na POP TV ali kadar koli na VOYO. Z oddajo pa boste vedno na tekočem, če boste spremljali tudi TOP4 FB stran.
Zakaj si se prijavila v šov TOP4?

Na oddajo se prijavljam zgolj slučajno. Prijateljica mi je mimogrede omenila, da to tekmovanje spet obstaja in sem se odločila, da se bom prijavila.

Kdo je tvoj vzornik?

Kot prvo seveda kakor skoraj vsakomur starši. Naštevala pa bi vam lahko tudi imena raznih balkanskih in svetovno znanih osebnosti, saj obstaja veliko tako in drugače uspešnih ljudi po katerih se lahko zgledujemo.

Najdražji modni kos v tvoji omari?

Najdražji kos v moji omari so moje bikinke in sicer zato, ker se v prostem času najraje zadržujem nekje ob vodi, saj me voda sprošča in regenerira.

Najbolj nepozabne počitnice do sedaj?

Moje najbolj nepozabne počitnice do sedaj so bile v Grčiji na Santoriniju. Tja sem šla z najboljšo ekipo 4. paralelnih razredov na maturantski izlet.

Medina Safić
Medina SafićFOTO: POP TV

Destinacija, ki si jo želiš najbolj obiskati in zakaj?

Destinacija, ki si jo najbolj želim obiskati je Milano. Milano predstavlja eno izmed glavnih prestolnic svetovne mode. Italija me na splošno zelo zanima, saj mi je njihova kultura zelo všeč pa tudi italijanska kuha v moji kuhinji ni tuja. Všeč mi je italijanski narod, ker so tako prefinjeni in ob enem tako zelo preprosti. Italijanska arhitektura mi je tudi zelo všeč, zaradi česar se zelo rada sprehajam po Italiji in občudujem njeno arhitekturno lepoto ter njene znamenitosti.

Tvoj največji korak v življenju do sedaj?

Moj največji korak v življenju do sedaj je bila samostojna selitev v Avstrijo. Ko sem se selila v tujino sem si sama poiskala službo in stanovanje pa tudi birokratske zadeve sem si sama urejala. Nikoli nisem nikogar prosila za pomoč. Mislim, da so največji koraki v življenju ti, ki jih prehodimo sami brez spremstva in pomoči.

Tri stvari, ki so vedno v tvoji torbici?

Tri stvari, ki so vedno v moji torbici so smartphone, balzam za ustnice in sončna očala.

Tvoja največja pregreha?

Moja največja pregreha so moje pregrešne misli.

Kako bi se opisala s tremi besedami?

Kot navihano, realno in pravično.

Imaš kakšen skrit talent?

Moj skriti talent je močno razvita empatija, kar je moj prvi adut, drugi pa je ples. Brez glasbe si ne predstavljam življenja zato rada plešem, pojem in igram. Moji skriti talenti mi pomagajo pri navduševanju množice in privabljanju pozornosti.

Tvoj življenjski moto?

V življenju ni problemov, to so vse samo izzivi, ki nas delajo vedno močnejše in nam doprinašajo dobre življenjske izkušnje.

S čim si zapolniš dan? Kakšni so tvoji hobiji?

Moji hobiji so povezani predvsem s športom, druženjem in glasbo.

Kako gledaš na družino in prijateljstvo?

Družina je zame varno zatočišče, s svojimi prijatelji pa se zaradi oddaljenosti in obveznosti žal veliko premalo videvam.

Kakšne so tvoje poklicne ambicije?

Delala sem že vse mogoče. Od tega, da sem bila čistilka, proizvodna delavka, pomočnica v kuhinji,  pa vse do komercialistke in vodje marketinškega projekta. Moj sanjski poklic že od otroštva, pa je marketing.

Zakaj si prava za TOP4?

Ne pravim, da sem popolna, daleč od tega, saj smatram da noben ni popoln. Sem pa odprta za nova znanja in rada širim svoje znanje. Sem delovna, vztrajna, fleksibilna in zanesljiva. Nisem zakomplicirana, zato obožujem enostavno komunikacijo, ki jo vsak razume. Ljudje, ki me dobro poznajo se radi identificirajo z menoj zato, ker sem običajno dekle - prijazna, vendar tudi ostra, ko je to edino mogoče nujno potrebno zlo.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604