Zadovoljna.si
Poroka Kate Moss - 6

Novice

Bo Lottie zasenčila svojo veliko sestro?

S.O.
08. 07. 2011 12.02
1

13-letna Lottie je na poroki svoje velike sestre Kate Moss pritegnila veliko pozornosti. Sestavljala je šopek petnajstih družic, ki so 37-letno manekenko spremljale med poročno ceremonijo, ki se je odvijala na angleškem podeželju. Mladi svetlolaski tako zaradi neverjetne podobnosti z uspešno sestro modni agenti že pripisujejo bogato manekensko kariero.

Mini Kate Moss

Svetlolaska z nežnim angelskim obrazom in sinje modrimi očmi po mnenju modnih strokovnjakov že kaže prave poteze bodočega supermodela, na realnih tleh pa jo zaenkrat, predvsem zaradi rosnih trinajstih pomladi, zadržuje njena mama. Ta namreč vztraja, da je Lottie za vstop v svet visoke mode zaenkrat še premlada, a obenem poudarja, da ji bo, ko bo nekoliko starejša, pustila, da sledi svojim sanjam.

Bodoči supermodel

"Lottie izgleda čudovito in sveže – kot angleška roža," je sestro Kate Moss opisala lastnica modne agencije Premier Models Carole White. "Njeni mami dam potiho prav, saj želi, da pred vstopom v manekenski svet dopolni vsaj 14 let. Prepričana sem, da bo Lottie nekega dne postala prikupen fotomodel." Če bo mlada Angležinja ohranila edinstven videz, ji večjih problemov ne bo povzročala niti njena višina, ki je šibka točka Kate Moss, saj za vrhunsko manekenko meri zgolj 170 centimetrov. 13-letnica pa se zaenkrat odlično znajde v vlogi fotomodela za družinsko trgovinico z vintage oblačili.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604