Zadovoljna.si
Seksi Natalija Verboten

Novice

Natalija v mokri majčki ... in kje se skriva nosečniški trebušček?

U.S.
02. 10. 2013 08.16
18

Pevka Natalija Verboten je kot kameleon – ko že misliš, da jo poznaš, spet močno preseneti. Tokrat bo odre po vsej Sloveniji zatresla z najnovejšo plesno skladbo 'Bum tras bum', s katero misli resno in malo drugače, kot smo je bili vajeni doslej, nam je zaupala ob izidu novega singla. Kam pa je izginil malce zaobljen trebušček, ki ga je pokazala med gostovanjem v oddaji Vid in Pero šov?

Seksi Natalija Verboten
Seksi Natalija Verboten FOTO: Tibor Golob
Prave glasbene jesenske poslastice se je Natalija Nacionale, kot jo že od njene prve velike uspešnice 'Rdeč ferrari' naprej radi poimenujejo mnogi, lotila na svoj prepoznaven način, ki jo že vrsto let drži v vrhu slovenske zabavne glasbe. Ja, 13 let je že minilo od njenega preboja na zabavno glasbeno sceno, pa še vedno velja za eno najbolj priljubljenih slovenskih pevk.

Ima recept za dobro zabavo

Nova pesem 'Bum tras bum' je sveža, plesna, žurerska himna, udarnega, modernega ritma in zabavnega, drznega teksta, ki odslej zagotovo ne bo manjkala niti na eni zabavi, saj že refren poje: 'Dobrodošli na zabavi'. Priljubljena pevka, ki je znana po tem, da vedno naredi dober žur, izid nove pesmi navdušeno komentira: ''Že cel mesec, odkar sem skladbo prvič slišala, komaj čakam, da jo delim s poslušalci, saj je prava žurerska 'bomba' ... Takoj, ko jo zaslišiš, namreč udari: dvigne temperaturo, premakne vas z mesta, z udarnim ritmom vabi na plesišče in zabavnim tekstom kliče, da jo zapojete – to pa je pravzaprav tudi recept za dobro zabavo.''

Vau, v seksi mokri majčki je božanska!

Presenetila pa ni le z novo skladbo, pač pa tudi z novimi fotografijami in zapeljivo podobo. Na njih ni ne duha ne sluha o kakšnem zaobljenem trebuščku, ki ga je Natalija pokazala med nedavnim gostovanjem v oddaji Vid in Pero šov na naši televiziji.

Fotografski objektiv prodornega mladega fotografa Tiborja Goloba je bil tudi tokrat zelo precizen, in ni vrag, da ne bi ujel, če bi bila Natalija v resnici noseča. No, Natalija je za slovenske medije namigovanja, da pod srcem nosi svojega drugega otroka že zavrnila, obenem pa priznala, da kot velika gurmanka kdaj tudi malce več poje, še posebej rada ima ričet, ki je bil ravno tisti dan na mizi.


 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561