Zadovoljna.si
Nadzorne zapestnice še nima.

Novice

Ceca ima hišni pripor, a se mirno vozi po Beogradu

Z. T.
08. 06. 2011 12.00
1

V Beogradu se govori, da je Svetlana Ražnatović - Ceca začela z renovacijo vile, v kateri bo osem mesecev prestajala hišni pripor. Čeprav se je že začelo zvezdničino služenje kazni, so srbski mediji pevko ujeli, ko se je svobodno gibala zunaj svojega doma.

Nadzorne zapestnice še nima.
Nadzorne zapestnice še nima. FOTO: Reuters
Svetlana Ražnatović - Ceca se je zadnje dni pred začetkom izvrševanja kazni hišnega pripora, ki jo je dobila zaradi sporne prodaje nogometašev ter posedovanja orožja, je srbska turbofolk diva aktivno prenavljala svojo vilo. Svoj dom, v katerem bo 'zaprta' naslednjih osem mesecev, je namreč želela kar najbolje prilagoditi novim razmeram.
Prenavlja vilo, ki bo njen zapor.
Prenavlja vilo, ki bo njen zapor.FOTO: Miro Majcen

Vrvež okoli vile

Čeprav bo morala pevka kazen prestajati za štirimi stenami, pa so jo fotografi srbskega časnika Alo ujeli, ko se je vračala na dom z neznane lokacije. Najprej se je pred vilo pripeljalo luksuzno vozilo, iz katerega so izstopili trije moški, za katere je mogoče sklepati, da so zvezdničini varnostniki. Za njimi so se pripeljali delavci, ki prenavljajo Cecin dom, nato pa je prispela še sama v družbi sestre Lidije. Videti je bilo, kot da je v hišo prišla zgolj zaradi srečanja z delavci.

Že težave z nadzorom?

Kaže, da ima srbska uprava za izvrševanje kazenskih sankcij nekaj težav z nadzorno zapestnico, ki jo bosta nosili Ceca in njena sestra. Kljub temu da kazen hišnega pripora že teče, sta obe še brez zapestnice, ki naj bi jo imeli na gležnju. Z ministrstva za pravosodje so sporočili, da imajo osem dni časa od začetka izvrševanja kazni, da na domu kaznjenke inštalirajo potrebne naprave ter jo opremijo z zapestnico.


 

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577