Zadovoljna.si
Ceca za ''rešetkami''

Novice

Ceca iz hišnega pripora ne more v bazen

Z.B.
14. 08. 2011 19.00
5

Svetlana Ražnatović se letos poleti še ni osvežila v bazenu pred svojo vilo, vendar ne zato, ker se ne kopa rada. Vzrok je oddajnik na varnostni napravi na njeni nogi, ki ob bazenu izgubi povezavo z bazo, nameščeno v hiši. Čim bi pevka odšla do bazena, bi se vključil alarm, ki opozarja policijo, da je ušla iz hišnega pripora.

Ceca za ''rešetkami''
Ceca za ''rešetkami''FOTO: Reuters

Kot je znano, je sodišče v Beogradu Svetlano Ražnatović - Ceco obsodilo na eno leto hišnega pripora. Pevka je namreč s tožilstvom, ki jo je obtožilo zlorabe uradnega položaja ob prodaji 10 nogometašev in nedovoljenega posedovanja orožja, sklenila dogovor in ji ni bilo treba v zapor. V skladu z dogovorom, na podlagi katerega ni prišlo do sodnega pregona, morata vdova Željka Ražnatovića Arkana in njena sestra Lidija Veličković Ocokoljić plačati poldrugi milijon evrov kazni. Ceca bo morala v hišnem priporu ostati do januarja prihodnje leto, njena sestra pa je bila obsojena na pol leta. Namesto na morju tako Ceca letošnje poletje preživlja v svoji vili z bazenom v Beogradu. Vendar ji bazen v teh vročih dneh prav nič ne koristi, saj se ne more kopati, ker ji do bazena zmanjka 13 metrov. Ker je v hišnem priporu, so ji iz varnostnih razlogov na nogo namestili neke vrste zapestnico z oddajnikom, ki pa ne 'nese' do bazena. In Ceca bo tako letos morala ostati na suhem. Tolaži se lahko sicer v džakuziju, bazen pa bo moral počakati na boljše čase.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604