Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Celulit ne prizanaša niti največjim športnicam

Z.S.
06. 04. 2011 15.34
15

Eno najbolj znanih tenisačic na svetu, Sereno Williams so fotografi ujeli med poležavanjem na plaži v Miamiju. Temnopolta športnica se je razvajala v družbi prijateljic, kljub vročemu soncu pa se je na plažo odpravila kar v supergah. Sezula jih je šele, ko se je zleknila na ležalnik in se prepustila sončnim žarkom.

29-letna športnica, ki je poleg številnih uspehov na teniškem igrišču znana tudi po izzivalnih in nekoliko provokativnih oblačilih, je v družbi prijateljic obiskala plažo v Miamiju. Serena si je privoščila nekaj prostih dni po naporni operaciji zaradi krvnega strdka v pljučih, nekaj težav pa ji je povzročala tudi poškodba noge. Mlajša izmed sester Williams si namreč močno želi, da se čim prej vrne na teniška igrišča in začne s treningi. Kljub naporni operaciji pa se Serena še vedno lahko pohvali z napetim telesom, nekaj težav ji povzroča le celulit na zadnjici. Nekdanja 'številka 1 na svetu' je namreč dokazala, da jo kljub statusu športnice pestijo povsem ženske nadloge. Kljub temu, da so slavno tenisačico na plaži vsi prepoznali – njen zvezdniški status so izdale tudi pisane superge in športna kapa, se Serena ni pustila motiti. Po nekaj podpisih in fotografijah s svojimi oboževalci se je sprostila ob družbi prijateljic, zvečer pa si je privoščila še nekaj zabave v tamkajšnjih nočnih klubih.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604