Zadovoljna.si
Premiera animiranega filma Rio - 7

Novice

Res je vitka, a ni brez 'celulitka'

Z.B.
25. 04. 2011 15.55
9

V pomladnih dneh so najljubša tarča paparacev zvezdnice v kopalkah. Nekatere se na kopalno sezono dobro pripravijo in v bikinkah pokažejo zavidljivo linijo, druge dajo jasno vedeti, da se ne obremenjujejo s celulitom in podobnimi ženskimi nadlogami. Mednje očitno sodi tudi ameriška igralka Anne Hathaway.

Anne Hathaway so paparaci ujeli v južni Ameriki, kjer se igralka mudi zaradi promocije animiranega filma Rio. Hathawayjeva je v filmu posodila glas ari Jewel, v katero se zaljubi papagaj, ki ima naslovno vlogo v filmu. Anne si je med promocijo vzela tudi malce časa za oddih in se s svojim zaročencem, 29-letnim Adamom Shulmanom ter filmskim kolegom Jamiejem Foxxom, odpravila na bazen. ‘Bikini test’ je pokazal, da ima Anne lepo in vitko telo, a tudi njej celulit očitno ne prizanaša. A očitno se Anne s tem ne obremenjuje, saj zaradi rahla sledi pomarančne kože ni nič manj privlačna. Ravno nasprotno!

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561