Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Česa se je zvezdnik tako razveselil?

Z.M.
25. 05. 2011 12.01
1

Brad Pitt je s svojo lepšo polovico Angelino Jolie in njunimi štirimi otroci, najmlajša dvojčka sta namreč ostala doma, pred dnevi blestel na premieri animiranega filma Kung Fu Panda 2. Njegovo vznemirjenje se je z obraza očitno preneslo tudi v hlače, ki so razkrivale zgovorno izboklino. Je šlo za naključno gubo ali je bila za vznemirjenje zvezdnika kriva kakšna mična gospodična?

Brad Pitt in Angelina Jolie v javnosti delujeta kot izjemno usklajen par, ki jima uspeva uspešno osvajati velika platna in hkrati skrbeti za številčno družino. Ne skrivata, da je skrivnost uspešnega razmerja tudi v njunem pestrem spolnem življenju. Tokrat sta očitno strast prenesla tudi na rdečo preprogo, kjer so se pogledi obiskovalcev ustavljali na mednožju nasmejanega 47-letnika. Izboklina je povedala več kot tisoč besed! Je šlo za fotomontažo, je Brada vznemirila njegova postavna žena ali naključna zapeljivka?

Rada seksata pod tušem
Kakor koli že, igralca kljub veliki družini, ki sta si jo ustvarila igralca Angelina Jolie in Brad Pitt, še vedno najdeta čas za skupne trenutke. Med snemanji v hotelu običajno najameta kar celotno nadstropje, svoj spa in velik bazen, kjer se lahko zabavajo otroci, ki jih med tem časom čuva varuška. Razigrani malčki že sedaj čutijo vpliv zvezdništva, saj si dovolijo prav vse. Običajno brezskrbno tekajo po hodnikih in se zaletavajo v goste, medtem pa se njuna starša predajata strastnim užitkom. "Več ur na dan so tekali po hodnikih. Njihova varuška jih je želela umiriti in umakniti s poti, vendar je imela polne roke,“ se je pritožil eden izmed obiskovalcev. Vendar slavni družini za tovrstne izgrede ni mar. Medtem par uživa v jacuzziju in zasebni savni, velikokrat pa se seksu predaja tudi pod tušem.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577