Zadovoljna.si
Cheryl je pripravljena, da osvoji Američane.

Novice

Cheryl zasedla žirantski stolček v Ameriškem idolu

Z.M.
26. 04. 2011 12.03
2

Cheryl Cole je po žirantski vlogi v britanskem X Factorju končno dobila podobno vlogo tudi v oddaji Ameriški idol. Izkazalo se je, da jo čez lužo obožujejo, saj je službo dobila, kljub temu da sta bili za njeno mesto predlagani tudi zvezdnici Jennifer Lopez in Mariah Carey.

"Takoj ko sem spoznal Cheryl, sem vedel, da se bo izvrstno izkazala kot sodnica. Je pametna, prikupna, ambiciozna in ve, kaj govori,“ je svojo odločitev, zakaj je britanski pevki pomagal do preboja v ZDA, utemeljil Simon Cowell. Mike Darnell, šef televizijski mreže Fox, ki predvaja oddajo Ameriški idol, se je menda v trenutku zaljubil v njeno simpatičnost in Cowellu obljubil, da bo rezerviral sodniški stolček za njegovo varovanko.

Pometla s hudo konkurenco

27-letna temnolaska, ki je zaslovela kot članica angleške dekliške skupine Girls Aloud, je v boju za službo pometla s konkurenco in izza sodniške mize izrinila zvezdnici Mariah Carey in Jennifer Lopez. Njen mentor Simon Cowell je prepričan, da ji bo uspelo osvojiti tudi Američane.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604