Zadovoljna.si
image (28)

Novice

VIDEO: Čudež narave – pujsek s človeško glavo

Z.C.
06. 09. 2011 09.00
26

V neki vasi na območju Santa Cruz El Chol v Gvatemali so bili vaščani priča dokaj nenavadnemu dogodku. Kmeta sta opazila, da je med mladiči, ki jih je ponoči v hlevu povrgla njuna svinja, tudi nenavadno bitje, pujsek s človeško glavo. Začudena nad odkritjem sta o rojstvu nenavadnega bitja obvestila medije. Fotografije malega pujska so se kmalu znašle v časopisih, gvatemalska televizija pa je v oddaljeno vas celo poslala snemalno ekipo, ki je čudnega spačka posnela.

Rojstvo pujska s človeško glavo, kateremu so bili pred kratkim priča vaščani neke vasi v Gvatemali, je precej razburilo tamkajšnjo javnost. Tako se zdaj številni sprašujejo, kako se je lahko sploh skotila takšna spaka? Nekateri strokovnjaki menijo, da je morda prišlo do naključne genetske mutacije, spet drugi so prepričani, da je krivec onesnaženo okolje. Kljub temu razmišljanja znanstvenikov vseh ne prepričajo. Vaščani majhnega kraja, kjer je čudno bitje ugledalo luč sveta, povezujejo videz čudnega bitja z nenavadnim pojavom nekaj ur pred njegovim rojstvom. Na nebu so namreč opazili neobičajno svetlobo, ki naj bi po mnenju nekaterih pripadala vesoljski ladji, pujsek s človeško glavo pa naj ne bi bil nič drugega kot vesoljec.

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561