Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Ninina divja zabava za zaprtimi vrati. Le kaj so počeli?

Z.B.
28. 07. 2011 16.59
4

Hrvaška manekenka Nina Morić je pred kratkim v krogu prijateljev praznovala svoj 35. rojstni dan, zabavo pa je za razliko od drugih italijanskih zvezdnikov, ki se običajno odločijo za kakšno znano diskoteko, organizirala v prestižni vili Singer v Milanu. Paparacem je bil vstop prepovedan, tudi kamer ni bilo, kljub temu pa so v medije pricurljale fotografije, ki pričajo, da je slavje bilo precej divje.

Zabava Nine Morić je bila strogo varovana in zaprta za javnost, saj se je manekenka svoj 35. rojstni dan odločila obeležiti v krogu skrbno izbranih gostov. Nina je za okrogli jubilej izbrala ekskluzivno lokacijo, razkošno vilo Singer iz petnajstega stoletja na obrobju Milana, temu primerno glamurozna pa je bila tudi obleka, ki jo je ta večer nosila. Manekenka se je odločila za živo rdečo obleko Dolce-Gabbana, darilo prijateljice, sicer uspešne podjetnice Sandre Barbieri. Zagrebčanka, ki že vrsto let živi v Italiji, je goste skrbno izbrala skupaj s svojim prijateljem, ki je tudi praznoval rojstni dan, Antonellom Violo. Med gosti ni bilo znanih televizijskih obrazov, ki se običajno pojavljajo na takih zabavah, na katerih mrgoli tudi paparacev, saj je Nina tokrat zaprla vrata tako za tv zvezdnike kot tudi za javnost. Vseh povabljenih je bilo 100, med njimi pa ni bilo zadnjega Nininega fanta, kanadskega modela Martina Evansa, za katerega mediji pišejo, da je očitno že bivši. Kljub temu se je Nina odlično zabavala, vsaj po fotografijah, ki so pricurljale v javnost, sodeč.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561