Zadovoljna.si
image (28)

Novice

FOTO: 43-letna zvezdnica brez celulita!

Z.M.
27. 06. 2011 14.22
14

Pamela Anderson jih ima morda res že 43, a igralka, ki je zaslovela z vlogo v nadaljevanki Obalna straža, vsako leto sproti dokazuje, da še ni za med staro šaro. Na povabilo evropske modne znamke spodnjega perila se je spet razgalila, rezultat pa so fotografije, na katerih je Pamelino vitko telo povsem brez celulita.

Pamela Anderson deluje, kot da se ne stara! 43-letna zvezdnica, ki smo je prej kot oblečene, vajeni napol slečene, je zopet upravičila svoj sloves seks bombe in pozirala v spodnjem perilu evropske modne znamke Bonita De Mas. Mama dveh otrok je na slikanju neizmerno uživala, rezultat pa so zapeljive fotografije, na katerih Pamelino telo ni prekrito niti s kančkom celulita. "Seveda mi je pri tem pomagal računalniški program za urejanje slik! Kdo pa mislite, da sem,“ se je napol v šali, napol zares jezila zvezdnica, ki se kljub starosti sicer lahko pohvali s postavo, za katero vzdihujejo mnoge precej mlajše ženske.

Nikoli ni na dieti

Pamela je nedavno odkrila tudi svojo skrivnost hujšanja, in sicer v formi jo ohranjajo plesni treningi. Najprej je tekmovala v ameriški različici oddaje Zvezde plešejo, zdaj je sprejela povabilo za sodelovanje tudi pri argentinski verziji. Poleg plesa jo v gibanju ohranjata tudi najstniška sinova Brandon in Dylan, včasih obišče fitnes, sicer pa se nikoli ni mučila s posebnimi dietami.  

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561