Zadovoljna.si
George Michael

Novice

George Michael zaradi pljučnice v bolnišnici

Z.C.
25. 11. 2011 12.03
0

George Michael je zaradi pljučnice pristal v bolnišnici, v ponedeljek so britanskega pevca namreč zaradi pljučnice sprejeli v bolnišnici Akh na Dunaju. V avstrijski prestolnici se je mudil zaradi turneje, a mu je bolezen prekrižala načrte. Zaradi bolezni so organizatorji namreč morali odpovedati nekaj koncertov turneje 'Symphonica: The Orchestral Tour', s katero se pevec po večletni prekinitvi spet vrača na sceno.

George Michael
George Michael FOTO: Reuters

Georgea Michaela so v ponedeljek sprejeli v bolnišnici Akh na Dunaju zaradi pljučnice. Pevec je zato moral odpovedati koncerte v avstrijski prestolnici, v Londonu, v Strasbourgu in Cardiffu. Tiskovni predstavnik 48-letnega zvezdnika je pojasnil, da bodo nove datume nadomestnih koncertov sporočili, čim bodo ti znani. S 'Symphonica: The Orchestral Tour' se Britanec po večletnem premoru znova vrača na sceno, turneja pa vključuje kar 65 koncertov. Spomnimo, da je Michael pred tremi leti sporočil, da zapušča sceno. Svojo kariero je sicer začel v osemdesetih letih kot član dua Wham, burno kariero pa so pogosto zaznamovale težave z drogami in alkoholom. Lani je zaradi vožnje pod vplivom mamil moral za mesec dni celo v zapor.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561