Zadovoljna.si
image (28)

Novice

FOTO: Gola je obtičala sredi pečine

Z.M.
25. 03. 2011 10.27
13

27-letna Kalifornijčanka se je gola odpravila proti eni najlepših nudističnih plaž v San Diegu, ko je na neki točki obtičala sredi stene in ugotovila, da ne more naprej. Na srečo jo je ujeto opazil eden od obiskovalcev plaže in poklical reševalce, ki so osramočeno nudistko varno spravili na tla.

27-letna nudistka  je svojo željo po lepotah neokrnjene plaže Black's Beach, ki velja za eno najlepših tovrstnih koščkov kalifornijske obale, drago plačala. Na vrhu pečine se je slekla in se začela spuščati po strmi poti, bližnjici, ki ni bila označena kot uradna pot do skrite plaže. Nekje na pol poti je obtičala na polički in se sprijaznila, da sama ne more ne naprej, ne nazaj. Po nekaj minutah jo je opazil neznanec, ki je mimo letel s padalom in takoj poklical reševalce.

Ko so slednji prispeli na mesto dogodka in ugotovili, da je ženska gola ujeta sredi stene, so k njej poslali žensko reševalko, ki je imela s seboj tudi nekaj oblek, da se je nesrečnica lahko oblekla, preden so jo vpeto v vrvi, varno spustili na plažo. Tam se je oblekla v svoje obleke, ki so jih medtem pripeljali reševalce in nato po standardni, predpisani poti, splezala nazaj na vrh, kjer je, pred podvigom parkirala avto. Na njeno srečo jo je odnesla le z opraskanimi koleni.

Osramočena, a rešena

Policist Greg Buchanan, ki je vodil reševanje, je potrdil, da ženski ne bodo zaračunali kazni, čeprav se je spuščala po poti, ki ni bila predpisana. Dodal je tudi, da je primerov, ko ljudje ostanejo ujeti v steni med spuščanjem na Black's Beach, kar nekaj, a da nihče do takrat še ni ubral iste poti, kot 27-letnica. "Ona se je resnično znašla v situaciji, v kateri je ostala ujeta. Sicer pa je šlo za povsem običajno reševalno akcijo,“ je povedal Buchanan in dodal še, da je bila ženska v veliki zadregi, saj so jo reševali golo. Nedvomno bo v prihodnje dvakrat premislila, preden se bo gola spustila v tako tvegane podvige.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561