Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Kim in Kris odšla na poročno potovanje na Capri

Z.C.
23. 08. 2011 15.00
5

Kim Kardashian in Kris Humphries, ki sta se pred nekaj dnevi poročila, sta odpotovala na poročno potovanje. Paparaci so ju ujeli na letališču v Los Angelesu, ko sta se odpravljala v Italijo. Čeprav je Kimino življenje en sam resničnostni šov, s katerim služi mastne denarce, sta si golobčka morda vendarle zaželela nekaj zasebnosti in se uspela skriti pred javnostjo. Toda ne za dolgo, saj so italijanski mediji že izbrskali romantično destinacijo: otok Capri.

Razkošna poroka je mimo, zdaj je na vrsti poročno potovanje. Mladoporočenca Kim Kardashian in Kris Humphries sta v ponedeljek poletela z letališča v Los Angelesu, a cilj je bil medijem neznan, saj se je celo kraljica resničnostnih šovov morda naveličala silne medijske pozornosti in si s svojim novopečenim možičkom zaželela vsaj malce zasebnosti. A kaj, ko paparaci niso mirovali in v 24 urah izbrskali, kje uživata slavna golobčka. Kim in Kris sta za poročno potovanje izbrala otok Capri. Mondena destinacija, ki leži v neapeljskem zalivu, je ena najbolj priljubljenih med zvezdniki. Gospa in gospod Humpries bosta na Capriju sicer ostala le pet dni, potem pa se bosta vrnila domov, saj se bo Kim v nedeljo udeležila prireditve Mtv Video Music Awards. Prihodnjo sredo, torej čez teden dni, pa novopečena zakonca čaka velika zabava v New Yorku, s katero jima bodo prijatelji zaželeli dobrodošlico ob vrnitvi v mesto.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604