Zadovoljna.si
Scarlett Johansson

Novice

Hekerji znova udarili in objavili fotografijo razgaljene Scarlett

Z.C.
27. 09. 2011 14.54
10

Na spletu se je pojavila še ena iz serije ukradenih zasebnih fotografij Scarlett Johansson. Spomnimo, da so hekerji marca letos vdrli v mobilne telefone nekaterih zvezdnic, med žrtvami pa so bile poleg Scarlett Johansson še Vanessa Hudgens, Miley Cirus in Jessica Alba. Skoraj pol leta po tem, ko so se na spletu pojavili ukradeni posnetki Vanesse Hudgens, so sredi septembra prišle v javnost tudi fotografije Scarlett Johansson. A vse kaže, da zgodba z ukradenimi posnetki za Johanssonovo ni končana.

Scarlett Johansson
Scarlett JohanssonFOTO: Reuters

Hekerji so s krajo fotografij, na katerih so zvezdnice več ali manj razgaljene, zadali precej hud udarec zasebnosti hollywoodskih zvezd. Sredi septembra je tako lahko ves svet gledal gole fotografije Scarlett Johansson in čeprav so bile žrtve nepridipravov številne igralke, je očitno še vedno njihova najljubša tarča prav Scarlett, saj se je na spletu znašel nov ukraden posnetek. Na fotografiji igralka leži na postelji s svinčnikom v roki in bere knjigo. Tokrat ni v ospredju njeno oprsje, temveč zadnjica, v medijih pa so se že pojavila ugibanja, da je fotografijo najverjetneje posnel nekdo, ki je igralki zelo blizu in je bil takrat z njo v sobi. Krajo fotografij iz telefona naj bi zvezdnica sicer že pred časom prijavila FBI-ju, njen odvetnik pa je takrat izjavil: "Gre za zelo osebne posnetke, avtoportrete, ki jih je moja stranka sama posnela v svojem stanovanju, brez oblačil."

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604