Zadovoljna.si
Pippa Middleton

Novice

Hm ... Takšne je zagotovo ne prepoznate!

Z. B.
14. 06. 2011 20.45
40

Odkar je Pippa Middleton ena najbolj obleganih žensk na svetu, je zelo pozorna na to, kakšna gre v javnost. Vendar prihajajo na dan fotografije, ki so nastale pred poroko princa Williama z njeno sestro Kate. Tokrat so Britanci izbrskali posnetek, na katerem je Pippa v ‘naravni’ izvedbi.

Če ste se spraševali, kakšna je videti 27-letna Pippa Middleton, ko hiti do svojega avtomobila, s katerim je zaparkirala neki drug avtomobil, imate zdaj odgovor. Danes modna ikona in vzornica mladih žensk po vsem svetu si je pred svetovno slavo privoščila sproščene trenutke brez ličil. Zdaj tega ne stori več, saj so fotografski objektivi in kamere vedno v pripravljenosti, da ujamejo vsak njen premik ter zabeležijo vsako njeno izbiro oblačila in ličil. Številni so se spraševali, kakšna je Pippa, ko ne poskrbi za čisto vsako podrobnost, zdaj to vemo in zlobni jeziki so že dejali, da bo zdaj njena legendarna zadnjica le še pridobila na popularnosti.


 

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 625