Zadovoljna.si
Russell Crowe

Novice

Hollywoodskemu lepotcu je zrasel velik trebuh

Z.B.
10. 04. 2011 09.27
3

Čas teče za vse, tudi za zvezdnike, ki vselej ne znajo kljubovati vsemu, kar prinašajo leta in nezdrav način prehranjevanja. 46-letni Russell Crowe je živ dokaz za to. Leta 2000 nas je navdušil s stasom in glasom ter odlično igro v uspešnici Gladiator, danes pa ga marsikatera oboževalka, ki ji je avstralski igralec utelešal sanjskega moškega, skorajda ne bi prepoznala.

Russell Crowe
Russell CroweFOTO: Reuters
Russel Crowe danes prav nič ne spominja na postavnega vojščaka, ki smo ga občudovali v filmu Gladiator. Enajst let kasneje je igralec, ki bo v spominu številnih ostal kot postavni general Massimo Decimo Meridio, lik, ki mu je prinesel svetovno slavo, pridobil precej kilogramov, ki so se najbolj nabrali na trebuhu. Paparaci so ga pred nekaj dnevi ujeli, ko je kolesaril po Sydneyju in fotografijo dodali k že obsežni zbirki Russelovih 'debelih' posnetkov. Da ima igralec težave z odvečnimi kilogram, je namreč znano že nekaj časa. A vse je kazalo, da se je očitni ljubitelj dobre hrane in morda piva le uspel spraviti v formo. Na lanskem canskem festivalu se je na predstavi filma Robin Hood, v katerem je zaigral ob privlačni Cate Blanchette, pojavil v elegantni obleki, postaven in prav nič trebušast, kot je danes. Pojavljajo se komentarji, da je vse bolj podoben Marlonu Brandu, legendarnemu igralcu, ki je bil seks simbol 50. in 60. let prejšnjega stoletja, nato pa se je pregrešno zredil.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604