Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Igralka se je na dopustu razgalila

Z.M.
26. 08. 2011 16.23
9

Milla Jovovich je tako kot veliko njenih filmskih kolegov poletni dopust preživela v Mehiki. Tam so jo fotografi zgoraj brez ujeli v objemu njenega moža, režiserja Paula Andersona. Po sedmih letih razmerja in dveh letih poroke sta še vedno videti kot sveže zaljubljena najstnika, Mila pa je, okolju in času primerno, naokoli skakala tudi brez nedrčka!

Milla Jovovich je že pred 25 leti začela delati kot manekenka, pozneje pa jo je precej uspešno zaneslo tudi v filmske vode. Leta 2002 je na snemanju filma Resident Evil spoznala svojega moža, režiserja Paula Andersona in se leta 2009 z njim, po večletnem razmerju, tudi poročila. Skupaj s hčerko Ever Gabo sta si letos privoščila oddih v mehiškem letovišču En Fuego, kjer so ju med objemanjem ujeli paparaci.

Še vedno zaljubljena

Milla je vedno veljala za eno najbolj postavnih igralk v Hollywoodu, tudi pri 35 letih pa nima kaj skrivati, zato je po terasi brezskrbno skakala zgoraj brez. Milla se sicer zadnja leta bolj kot karieri posveča družini, možu in štiriletni hčerki Ever Gabo.

Nazadnje je nastopila v tretjem delu sage Resident Evil, ki je nastal po istoimenski računalniški igrici, režiral pa ga je kar njen mož. Tako Milla in Paul združujeta poslovnost in zasebnost, kar se očitno obnese v njunem zakonu, saj na večini fotografij delujeta zaljubljena kot prvi dan.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561