Zadovoljna.si
Pevka je govorice, da ima raka na grlu že zanikala.

Novice

Ima Adele raka na grlu?

Z.C.
01. 11. 2011 10.35
1

Oboževalci slavne britanske pevke Adele so hudo zaskrbljeni, saj je na internetu začela krožiti vest, da ima pevka raka na grlu. Kantavtorica je morala odpovedati vse svoje koncerte, saj jo čaka operacija na glasilkah. In prav to je najverjetneje sprožilo govorice o hudi bolezni.

Pevka je govorice, da ima raka na grlu že zanikala.
Pevka je govorice, da ima raka na grlu že zanikala.FOTO: Reuters

Številni oboževalci Adele na Twitterju množično izražajo solidarnost in klikajo 'pray for Adele' in 'stay strong Adele', vendar pa uradnih informacij o bolezni ni, saj njena diskografska hiša javnosti ni posredovala bolj podrobnih podatkov o pevkini bolezni. Zdravniki zagotavljajo, da bo Adele po operaciji lahko pela kot nekoč, seveda pa jo pred tem čaka daljše obdobje okrevanja. Kantavtorica je septembra opazila prve zdravstvene težave. Sprva je šlo za gripo, sledila je krvavitev glasilk ter infekcija dihalnih poti.

Pevka govorice zanikala

Ameriški specialist za grlo, dr. Reene Gupte pravi, da ne verjame, da ima Adele raka na grlu: "Čeprav je strastna kadilka, je malo verjetno, da bi dobila raka na grlu pri teh letih." Pevka, ki je  stara 23 let in še vedno kraljuje tako na evropskih kot tudi ameriških lestvicah z albumom 21, je preko svojega predstavnika za medije govorice, da ima raka na grlu, že zanikala. "Želim poudariti, da gre Adele na operacijo zaradi krvavitve glasilk. Vse trditve, da gre za drugo diagnozo, so 100-odstotno neresnične," je sporočil pevkin predstavnik za medije.


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604