Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Rihannin domači pornič v tujih rokah

Z.N.
26. 08. 2011 12.00
0

Pri ameriški reviji za moške Hustler trdijo, da imajo v posesti Rihannin domači porno video. Na posnetku naj bi 23-letna pevka, ki zadnje čase rada vzbuja pozornost s precej vulgarnim obnašanjem, imela spolne odnose z raperjem J-Coleom, s katerim sicer sodelujeta poslovno.

"Hustler ima v lasti seksualni posnetek, na katerem sta Rihanna in J-Cole," je za medije sporočil tiskovni predstavnik revije za odrasle. "Večkrat smo si ga ogledali, a še ne vemo, kaj bi z njim," so pojasnili. Kot poročajo ameriški mediji, naj bi namreč za objavo potrebovali soglasje vsaj enega od 'akterjev', pikantnih podrobnosti o posnetku pa niso želeli izdati. 23-letna rdečelasa pevka z Barbadosa je obstoj videa s seksualno vsebino prek Twitterja zanikala. "Rihanna je presenečena nad izjavami revije, saj pravi, da tovrstni video sploh ne obstaja," pišejo na RadarOnline.com. Vendar še ni gotovo, ali je Rihanna še ena izmed zvezdnic, katerih seksualni posnetki so pricurljali v javnost. Rihanna je že povedala, da čaka, da ji predložijo dokaz, da video res obstaja, prav tako pa na dokaz (bodisi fotografije bodisi posnetke) čakajo mediji.

Rihanna in raper J-Cole sta skupaj začela Rihannino turnejo Loud, pridružil pa se ji je tudi pri snemanju videospota za njeno pesem Can't Get Enough. Kako bi posnetek Rihanne in 26-letnega raperja prišel v javnost, ni znano, obstaja pa možnost, da ga je kdo ukradel z raperjevega mobilnega telefona, ki ga je ta nedavno izgubil.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604